Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

followers

Blog

Twitter @Mohdzaid Dah 19K Followers

cách làm to dương Wahhhh!! diam tak diam hari ni tengok followers twitter @mohdzaid dah cecah 19k nampaknya. Fuhhh tak sangka pulak ramai yang nak jadi kawan aku kan.. baguslah sambil kawan sambil kita boleh tukar-tukar pendapat dan idea yang best. FYI kebanyakkan followers aku tergolong dari peringkat umur 12-18 tahun. Kebanyakkan masih bersekolah. Serius aku seronok gila baca… Baca Lagi

Placeholder
Iklan

Jom Follow My NuffnangX

fenegriek pillen Rasanya dah ramai diantara blogger dah tahu tentang kewujudan sebuah laman portal komuniti yang dipanggil NuffnangX. Merupakan sebuah laman komuniti sosial blogger menggumpul dan berkongsi maklumat dari segenap pelusuk dunia. Sekarang ni kalau nak cari maklumat senang je selain dari Google korang boleh juga cuba search kat NuffnangX ni. Sebab carian dan kumpulan data yang… Baca Lagi

Kembali Ke Atas