Tag Archives: fino

Uniknya Hatyai

  Banyak pekara pelik dan unik sebenarnya terdapat di Thailand ni, cuma aku sempat tak sempat je nak ambil gambar. Berikut adalah beberapa keping yang aku rasakan unik lah di Hatyai ni.. bagi korang mungkin dah biasa tengok kot?. Drug … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 3 Comments

Fino Last Day

Salam semua, hari ni 10/10/2008 adalah hari terakhir bos tempat aku bekerja mengakhiri tugasannya. Huhu dah dapat kerja baru dia tu.. gaji mesti lagi masyukk.. hehehe dah rezeki dia .. semoga Fino terus success kat tempat kerja baru dan kalau … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , | Add A Comment