Uniknya Hatyai

 

Banyak pekara pelik dan unik sebenarnya terdapat di Thailand ni, cuma aku sempat tak sempat je nak ambil gambar. Berikut adalah beberapa keping yang aku rasakan unik lah di Hatyai ni.. bagi korang mungkin dah biasa tengok kot?. Drug Store merata-rata kat Hatyai ni. Untuk pengetahuan Drug Store yang dimaksudkan bukanlah kedai menjual dadah tapi bermaksud mereka menjual ubat-ubatan. Seperti yang kita sedia maklum dalam ubatan pun sebenarnya mempunyai dadah dalam dos yang kecil.

 

Lagi kedai Drug Store .. rupanya kedai menjual ubat.. ermmm aku tak singgah pun.. tah-tah diorang ni memang betul jual dadah kot haha..

Ini adalah satu-satunya pub yang menjual Draught Guinness & Kilkenny di Hatyai.. Ye Ke? kalau boleh dapat kat tempat lain macam mana?

  Continue reading

Fino Last Day

Salam semua, hari ni 10/10/2008 adalah hari terakhir bos tempat aku bekerja mengakhiri tugasannya. Huhu dah dapat kerja baru dia tu.. gaji mesti lagi masyukk.. hehehe dah rezeki dia .. semoga Fino terus success kat tempat kerja baru dan kalau ada kerja kosong jemput-jemput la kita orang ye hehehe…

ok ni gambar-gambar jamuan hari terakhir fino …