Aku Insan Biasa

Tag archive

fino

Placeholder
Percutian

Uniknya Hatyai

  Banyak pekara pelik dan unik sebenarnya terdapat di Thailand ni, cuma aku sempat tak sempat je nak ambil gambar. Berikut adalah beberapa keping yang aku rasakan unik lah di Hatyai ni.. bagi korang mungkin dah biasa tengok kot?. Drug Store merata-rata kat Hatyai ni. Untuk pengetahuan Drug Store yang dimaksudkan bukanlah kedai menjual dadah… Baca Lagi

Placeholder
Kerja

Fino Last Day

Salam semua, hari ni 10/10/2008 adalah hari terakhir bos tempat aku bekerja mengakhiri tugasannya. Huhu dah dapat kerja baru dia tu.. gaji mesti lagi masyukk.. hehehe dah rezeki dia .. semoga Fino terus success kat tempat kerja baru dan kalau ada kerja kosong jemput-jemput la kita orang ye hehehe… ok ni gambar-gambar jamuan hari terakhir… Baca Lagi

Kembali Ke Atas