Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

facebook

Macam-Macam/Politik

Saya Bukan Blogger Politik

Paar sucht Paar in Oldenburg Print screen Facebook Maaf saya tak kenal awak.. awak add saya sebagai friend.. bila awak tanya saya jawab.. tapi apa masalah awak sebenarnya saya pun tak tahu.. saya bukan blogger politik.. jadi tak perlu bazirkan masa untuk mentarbiyah saya dengan hal-hal politik.. maaf sekali lagi saya terpaksa UNFRIEND awak.. bukan sebab saya tak suka awak… Baca Lagi

Macam-Macam

Wasiat Buat Isteri Tersayang

vimax složení Semoga cerita ini dapat kita ambil sebagai pengajaran. InsyaAllah.Buat semua,pada yang dah berkahwin, baru nak kawin ataupun akan kawin nanti, kisah nie biarlah tersemat didalam jiwa… Kira-Kira 15 hari yang lalu, seorang hamba Allah (si A),telah pun kembali ke rahmatullah secara mengejut (kerana sakit jantung). Allahyarham adalah merupakan seorang yang amat dihormati dan disegani di… Baca Lagi

Promo

Buka Kotak (Unboxing) Nescafe Dolce Gusto : Krups (Genio)

Ewah-Ewah sekarang ni tiap-tiap hari sekarang ni asik minum NESCAFÉ Dolce Gusto je tau. Maklumlah benda baru dalam rumah kalau tak guna rasa rugi pulak. Rugi tak rugi lah beli mesin pembuat kopi NESCAFÉ Dolce Gusto ni. Harganya tak lah mahal mana pun cuma RM399 je kat pasaran. Capsule NESCAFÉ Dolce Gusto pun tak mahal… Baca Lagi

1 2 3 10
Kembali Ke Atas