Tag Archives: dvd

Shopping, Makan Dan Santai Di Hatyai

  Terus terang aku pergi Hatyai ni main redah je, duit dalam poket pun cuma bawa RM300 je untuk makan, shopping dan santai-santai. Nasib baiklah kadar pertukaran wang disini sama je nilainya. Cuba pergi New Zealand dulu gila aku dibuatnya … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 17 Comments

Kenapa Saya BOIKOT Astro First?

  Pada awal kemunculan Astro First ni aku rasakan ianya amat bagus sekali sebab aku boleh tonton filem-filem yang masih fresh kat panggung dengan hanya menonton dirumah saja. Tetapi lama kelamaan aku rasakan ianya tak relevant dengan  industri perfileman negara … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | 11 Comments

Guitar Elektrik – Brand SX (Yamaha)

Hari ini dengan rasminya terpakai juga kad kredit Public Bank yang baru aku dapat bulan puasa hari tu…  si adik kesayangan aku nak beli guitar elektrik pulak… huhu nasib baik dia bayar balik… kita orang beli kat Yamaha Studio Kajang, … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , | 9 Comments