Tag Archives: duit

Mulia Sangat Ke Perempuan Ni?

Baca email dari seorang insan yang mulia bernama Pn. Zanzila ni dulu.. Assalamualaikum, Saya adalah seorang insan yang mulia yang tidak dikenali tetapi saya hendak mencari seseorang yang boleh dipercayai untuk mengendalikan sebidang hartanah saya untuk didermakan kepada persatuan Barah … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , | 12 Comments

Masih Dapat Duit Raya?

Macam tak percaya je dikala usia 28 tahun masih dapat duit raya. Tahun ni tak lah banyak sangat duit raya yang aku dapat tapi dalam kemeriahan Aidilfitri pakcik-makcik aku masih tak lupakan anak-anak buahnya yang dah besar panjang ni. Tahun … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Duit Raya RM400

Haha dah macam skim cepat kaya pulak kan show gambar pegang duit.. hahaha.. tapi ni bukan skim cepat kaya or whatever ye ni saja nak tayang yang aku baru tukar duit baru RM400 untuk buat duit raya tahun ni. Alhamdulillah … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , | 18 Comments

Kejadian Rompak Dan Ragut

Baru je lepas saksikan kejadian rompak dan ragut melibatkan seorang wanita cina di kawasan Taman Midah Cheras. Maklumlah sekarang hujung bulan waktu semua orang akan ke bank untuk keluarkan duit gaji. Selalunya peragut ni tak kira siapa lelaki perempuan melayu … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , | 6 Comments