PENTAX Optio RS 1500

 

Pengalaman yang tak dapat dilupakan apabila diberi pinjaman selama 5 hari di My Selangor Story menggunakan Pentax Optio RS 1500. Memang niat dihati nak ambil satu kamera kecil dan mudah dibawa macam ni, tapi tak apalah dapat pinjam pun dah ok. Saja test kamera ni nak tau ok ke tak so bila dah pakai barulah tau. Selama 5 hari menggunakan kamera Pentax Optio RS 1500 ni rasanya inilah kamera kompak yang terbaik aku rakamkan gambar. Pada mulanya macam tak percaya dengan kehebatan kamera ni yang sering digembar-gemburkan oleh pengguna lain tapi lihatlah hasil gambar yang sangat berkualiti dari menggunakan Pentax Optio RS 1500. Terima kasih kepada Dscworld kerana menaja dan menjadi kamera rasmi untuk semua blogger #MSS2011

Continue reading