Aku Insan Biasa

Tag archive

download

1-digi deezer adv3
Sponsored Post

Hiburan Tanpa Henti Bersama DiGi Deezer

Muzik tanpa henti. Muzik tanpa batas. Muzik dimana-mana saja bila-bila masa… Muzik itu sendiri universal sesiapa sahaja berhak menikmati alunan muzik kegemaran masing-masing sama ada Rock, Pop, R&B, Hip Hop, Indie dan banyak lagi. Wow itulah yang menarik sebenarnya bila aku dapat tahu bahawa DiGi merupakan syarikat telekomunikasi pertama di Malaysia menjalinkan hubungan kerjasama bersama… Baca Lagi

st12 - lentera hati
Album Lirik Video

Dua Versi Lagu Putih-Putih Melati Yang Super Awesome

Serius aku suka sangat lagu Putih-Putih Melati dari kumpulan ST12 ni lebih-lebih lagi sekarang ni kumpulan tu dah ada vokalis baru namanya Ridho Tuah. Sebenarnya aku tak tau kenapa dia pakai vokalis baru dan bila aku search kat internet ada gosip yang cakap vokalis lama ST12 ni dah meninggal dunia dan ada kata dia keluar… Baca Lagi

Screen Shot 2013-02-11 at 12.50.18 PM
Iklan

Jom Follow Blog Mohdzaid.com Di @NuffnangX

Yo wazzap.. wazzap semua followers Mohdzaid.com. Lama kan tak bercakap pasal NuffnangX ni. Hoho sekarang ni Nuffnangx dah macam-macam ada dan banyak kemaskini yang mereka dah buat. Korang dah try? kalau belum cepat-cepatlah download apps untuk iOS dan Android, free je tak kena bayar pun. Lepas dah download jangan lupa juga follow blog aku ni… Baca Lagi

Placeholder
OMG

Susah Rupanya Buat Video Stop Motion

Salam, sekarang pukul 4.23 pagi waktu aku update blog ni.. dah biasa tak tidur malam sebab kerja jadi hari ni mata tak mau tidur pulak. Ok tu pekara biasa sebenarnya kalau orang yang keje 24 jam macam aku ni. Tidur tak tidur tu tolak tepi haha.. Disebabkan aku tak boleh nak tidur jadi hari ni… Baca Lagi

Placeholder
Politik

Aku Layak Terima BR1M 2.0

Yey baru lah dapat merasa duit BR1M 2.0 awal tahun depan nanti. Nasib baik aku layak terima bantuan sebab gaji aku tak lah banyak mana pun. Lagi pun aku masih belum berkahwin jadi kerajaan Malaysia memang faham betul dengan masalah rakyatnya. Masa Belanjawan 2013 hari tu syok tengok PM kita buat pembentangan dan masa dia… Baca Lagi

1 2 3 11
Kembali Ke Atas