Tag Archives: download

Hiburan Tanpa Henti Bersama DiGi Deezer

Muzik tanpa henti. Muzik tanpa batas. Muzik dimana-mana saja bila-bila masa… Muzik itu sendiri universal sesiapa sahaja berhak menikmati alunan muzik kegemaran masing-masing sama ada Rock, Pop, R&B, Hip Hop, Indie dan banyak lagi. Wow itulah yang menarik sebenarnya bila … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Dua Versi Lagu Putih-Putih Melati Yang Super Awesome

Serius aku suka sangat lagu Putih-Putih Melati dari kumpulan ST12 ni lebih-lebih lagi sekarang ni kumpulan tu dah ada vokalis baru namanya Ridho Tuah. Sebenarnya aku tak tau kenapa dia pakai vokalis baru dan bila aku search kat internet ada … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

Jom Follow Blog Mohdzaid.com Di @NuffnangX

Yo wazzap.. wazzap semua followers Mohdzaid.com. Lama kan tak bercakap pasal NuffnangX ni. Hoho sekarang ni Nuffnangx dah macam-macam ada dan banyak kemaskini yang mereka dah buat. Korang dah try? kalau belum cepat-cepatlah download apps untuk iOS dan Android, free … Continue reading

Posted in Nuffnang | Tagged , , | Add A Comment

Susah Rupanya Buat Video Stop Motion

Salam, sekarang pukul 4.23 pagi waktu aku update blog ni.. dah biasa tak tidur malam sebab kerja jadi hari ni mata tak mau tidur pulak. Ok tu pekara biasa sebenarnya kalau orang yang keje 24 jam macam aku ni. Tidur … Continue reading

Posted in OMG | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 7 Comments

Aku Layak Terima BR1M 2.0

Yey baru lah dapat merasa duit BR1M 2.0 awal tahun depan nanti. Nasib baik aku layak terima bantuan sebab gaji aku tak lah banyak mana pun. Lagi pun aku masih belum berkahwin jadi kerajaan Malaysia memang faham betul dengan masalah … Continue reading

Posted in Politik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Nuffnangx – Aplikasi Terbaik Untuk Blogger

Aku tak sabar nak tunggu lagi 4 jam untuk pelancaran sesuatu yang bakal hangat dan meletop untuk semua blogger. Hampir dua minggu aku dan antara 20 blogger terpilih untuk mengguna pakai dan mencuba aplikasi Nuffnangx ni dan ternyata ianya adalah … Continue reading

Posted in Nuffnang | Tagged , , , , , , , | 11 Comments

Aku kan pergi Pergi ku tak akan kembali

Meremang jap bulu roma aku bila baca dan dengar sepatah-sepatah lirik dalam lagu Teman Pengganti dari Malique feat Black ni. Memang penuh dengan makna tersirat dan tersurat. Tak sangka aku Malaysia memang banyak lagu-lagu yang bagus dan penuh dengan seni … Continue reading

Posted in Album Lirik Video, Review Album (Malaysia) | Tagged , , , , , , , , , , | 14 Comments

Gambar KARA – MTV World Stage Live In Malaysia 2012

Berikut adalah gambar persembahan KARA di MTV World Stage Live In Malaysia 2012. Fuhh memang hot lah diorang ni dan persembahan yang sangat best. Walaupun diorang sangat HOT tapi aku kesejukkan dalam bilik media ni. Antara lagu-lagu yang dinyanyikan oleh … Continue reading

Posted in Konsert | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Jom Buat Anime & Join TBS DigiCon6

  Sebenarnya setiap orang ada bakat terpendam cuma tak ada cara nak luahkan je. Lebih-lebih lagi kalau ada bakat buat Animation (Amine). Jangan cakap orang yang pro je pandai buat Anime tau sebenarnya sesiapa saja boleh berjaya dan buat anime … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , | 2 Comments