Tag Archives: download

Hiburan Tanpa Henti Bersama DiGi Deezer

Muzik tanpa henti. Muzik tanpa batas. Muzik dimana-mana saja bila-bila masa… Muzik itu sendiri universal sesiapa sahaja berhak menikmati alunan muzik kegemaran masing-masing sama ada Rock, Pop, R&B, Hip Hop, Indie dan banyak lagi. Wow itulah yang menarik sebenarnya bila … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Dua Versi Lagu Putih-Putih Melati Yang Super Awesome

Serius aku suka sangat lagu Putih-Putih Melati dari kumpulan ST12 ni lebih-lebih lagi sekarang ni kumpulan tu dah ada vokalis baru namanya Ridho Tuah. Sebenarnya aku tak tau kenapa dia pakai vokalis baru dan bila aku search kat internet ada … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

Jom Follow Blog Mohdzaid.com Di @NuffnangX

Yo wazzap.. wazzap semua followers Mohdzaid.com. Lama kan tak bercakap pasal NuffnangX ni. Hoho sekarang ni Nuffnangx dah macam-macam ada dan banyak kemaskini yang mereka dah buat. Korang dah try? kalau belum cepat-cepatlah download apps untuk iOS dan Android, free … Continue reading

Posted in Nuffnang | Tagged , , | Add A Comment