Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

domain

Placeholder
Blog

Kan Best Kalau Boleh Tukar Ke Blogspot

borstvergroting druppelvorm Lihat Resource Usage Details kat atas tu.. asik-asik warna merah. Mengikut pemahaman aku tentang server hosting ni.. kalau ia warna merah itu menandakan blog/website dalam hosting kita mengalami pemprosesan maklumat yang sudah melebihi capaian yang dibenarkan. Sejak beberapa bulan ni blog Mohdzaid.com asik down je kekadang bila nak loading memang lambat gile. Sampai satu tahap… Baca Lagi

Placeholder
Tips

Tips : Live Blog Menggunakan Tumblr Dan Sub Domain Sendiri

erectan recenze   Salam Maulidur Rasul buat semua pembaca blog Mohdzaid.com. Alhamdulillah blog ni sudah di index semua oleh En.Google puaslah aku cari masalah kenapa Google membuang segala link dalam cariannya tapi sampai hari ni tak jumpa jalan penyelesaian. Tak apalah lupakan pasal Google sebab hari ni aku nak cakap yang aku dah buat satu live blog… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Tiada Lagi Megaupload.com

hacer crecer el pene de forma natural   Agak terkejutz gak bila nak bukak website megaupload.com pagi tadi tiba-tiba keluar amaran. Rupa-rupanya bila aku Google News tengok yang website ni telah ditutup Atas Sebab Hak Cipta. Semua ni pun sebenarnya ada kene mengena dengan SOPA.. Apa kebenda sebenarnya SOPA dan PIPA ni? ermm aku sebenarnya malas nak ambil tahu tapi macam berminat… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Voucher Starbucks RM10 Dari Exabytes Malaysia

  Padan lah dua tiga hari ni aku asik bau-bau kopi Starbucks je, rupa-rupanya hari ni ada postman datang rumah bagi surat dari Penang. Surat yang dimaksudkan adalah dari pihak Exabytes Malaysia. Kenapa aku dapat surat ni? dan kenapa mereka bagi aku voucher Starbucks RM10 ? jawapannya mudah saja.   Win a Starbucks voucher by… Baca Lagi

Kembali Ke Atas