Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

dns

Placeholder
Tips

Blog Mohdzaid.com Kini Dilengkapi DNSChanger Detector

kvinna söker par i Jämtland Tahukah anda, komputer/server anda mungkin sudah terkena jangkitan DNSChanger?. Aku pun baru je tahu benda ni melalui email yang dihantar oleh CloudFlare kat aku. Untuk pengetahuan Cloudflare telah mengaktifkan fungsi/plugin mengesan DNSChanger Detector dan telahpun diaktifkan pada blog Mohdzaid.com ini. Ini bertujuan membantu korang semua kalau komputer/server korang telah dijangkiti trojan ni dan membantu korang… Baca Lagi

Placeholder
Tips

Cubaan Menggunakan CloudFlare Di Blog Mohdzaid.com

maraton potenta   Seronok sebenarnya belajar tentang website ni. Aku sejak dari sekolah menengah suka godek-godek segala apa yang ada dalam internet. Sekadar menambah ilmu pengetahuan dan mencubanya sendiri memanglah sangat seronok lebih-lebih lagi segala yang dipelajari berjaya dan nampak hasilnya. Ilmu pengetahuan tu sebenarnya banyak di Internet cuma rajin dan tak rajin je kita nak cari.… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Tiada Lagi Megaupload.com

ngưc to va đep   Agak terkejutz gak bila nak bukak website megaupload.com pagi tadi tiba-tiba keluar amaran. Rupa-rupanya bila aku Google News tengok yang website ni telah ditutup Atas Sebab Hak Cipta. Semua ni pun sebenarnya ada kene mengena dengan SOPA.. Apa kebenda sebenarnya SOPA dan PIPA ni? ermm aku sebenarnya malas nak ambil tahu tapi macam berminat… Baca Lagi

Kembali Ke Atas