Aku Insan Biasa

Tag archive

disney land

Placeholder
Percutian

Kemaskini Di ZhuHai GuangDong, China

Assalamualaikum, wah akhirnya dapat gak aku online sejak 4 hari lepas kat China ni. Sebenarnya aku tak larat dah nak update blog sebab aku dah nak tidur, penat sangatlah kat sini berjalan sana-sini.. tapi best. Cuma yang tak bestnya cuaca sejak aku datang Hong Kong jumaat lepas asik hujan je.. kalau hujan lebat sejam dua… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

Misi Ke Hong Kong Hampir 70% …

Yahoo bestnya dapat pergi Hong Kong, .. tak sabar nak snap gambar banyak-banyak kat sana nanti.. aku ni memang gile tengok TVB Drama so memang aku nanti-nantikan kat sana boleh la jumpa aktor-aktor Hong Kong kalau boleh.. Ini lah pertama kali aku akan ke luar negara, sebab sebelum ni jalan-jalan Malaysia je dah satu Malaysia… Baca Lagi

Kembali Ke Atas