Tag Archives: digi

Hiburan Tanpa Henti Bersama DiGi Deezer

Muzik tanpa henti. Muzik tanpa batas. Muzik dimana-mana saja bila-bila masa… Muzik itu sendiri universal sesiapa sahaja berhak menikmati alunan muzik kegemaran masing-masing sama ada Rock, Pop, R&B, Hip Hop, Indie dan banyak lagi. Wow itulah yang menarik sebenarnya bila … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Sijil Penghargaan Blogger of the Year DiGi WWWOW Awards

Hari ni balik rumah dapat satu bungkusan dari DiGi bila buka terkejutz sebab dapat Sijil Penghargaan Blogger of the Year DiGi WWWOW Awards 2012 hari tu. Dah lama dah DiGi WWWOW Awards ni dan hari ni baru dapat. Alhamdulillah lah … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , | 1 Comment

Curi Nombor PIN Topup

Nak share satu cerita ni. Korang pun rasanya tahu kan aku kerja bahagian helpdesk kat satu syarikat 24 jam terkemuka di Malaysia ni. Pernah satu ketika tu aku dapat banyak call complain nombor topup yang customer beli tak dapat digunakan. … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , | 10 Comments

Iftar DiGi Untuk DiGi Super Bloggers

Semalam meriah sakan pergi berbuka puasa kat Café Marmalade, Bangsar Village II sebab dapat jemputan terhormat dari Nuffnang dan DiGi bagi meraikan bulan Ramadan bersama-sama DiGi Super Bloggers yang lain. Orang cakap rezeki manusia siapa yang tahu, ya memang betul … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , , | 4 Comments

Nak Minta Tolong Semua Orang

  Nak minta tolong semua kawan-kawan Facebook, Twitter, blog, dan semua lah yang sudi untuk mengundi blog Mohdzaid.com di DiGi WWWOW Awards dalam katergori Nuffnang Blogger Of The Year. Terima kasihlah kepasa semua yang sudi vote ye.. sehari boleh vote … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , | 5 Comments

DiGi WWWOW Awards 2012

DiGi WWWOW Awards 2012 kini kembali lagi pada tahun ini dan pastinya kali ini lebih banyak pencalonan baru dan lama akan berentap untuk memenangi pelbagai kategori yang telah disediakan. Seperti yang semua sedia maklum sebelum ini pihak DiGi telah mengadakan … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 6 Comments

DiGi Android – Mudah Cepat Dan Jimat

  Ingat lagi entry aku DG Smart Plan and my Android Phone? hari ni video yang dijanjikan telah siap diupload ye Youtube.com dan inilah hasilnya.. terbaiklah upload video guna DiGi Internet dengan DG Smartplan ni memang laju gile. So lepas … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , | 1 Comment

DG Smart Plan and my Android Phone

  Kadang-kadang bila duduk melepak kat mamak dengan kawan-kawan ramai yang nak menunjuk-nunjuk handphone dan smartphone masing-masing.  Tapi bila aku tanya pada mereka apa kelebihan yang ada pada smartphone tu ramai yang jawab boleh berFacebook, Twitter, Youtube, surf internet dan … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Comment

DiGi iPhone 4SURE I DO 1ST

      Dapatkan iPhone 4s di DiGi.com.my dengan harga yang sangat murah bersama plan-plan DiGi yang hebat. Cerita diatas adalah rekaan semata-mata. Tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau yang sudah tiada. Cerita diatas adalah untuk saya melayakkan … Continue reading

Posted in Nuffnang | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

DiGi iPhone 4SURE MOST AFFORDABLE

Dapatkan iPhone 4s di DiGi.com.my dengan harga yang sangat murah bersama plan-plan DiGi yang hebat. Cerita diatas adalah rekaan semata-mata. Tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau yang sudah tiada. Cerita diatas adalah untuk saya melayakkan diri dan menyertai … Continue reading

Posted in Nuffnang | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments