Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

demo

Placeholder
Promo

NESCAFÉ Dolce Gusto : Capsule Flavors

realmente se puede agrandar el pene Siapa yang tak pernah minum coffee sebelum ni? kalau tak pernah memang rugilah korang sebenarnya. Satu kenikmatan yang tak dapat diluahkan kesedapannya. Kalau nak bercakap pasal coffee ni aku bukanlah seorang yang pakar. Lagilah kalau nak buat sendiri coffee pelbagai rasa yang macam kat cafe tuh. Lagi pun harganya agak mahal kalau beli di kedai… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Nak Beli iPhone 5 Atau Samsung Galaxy S3?

stel zoekt man in Almere Stad Baca edisi mobile di : http://www.nuffnangx.com/l/WbHB22B Sejak dua menjak ni terbayang-bayang nak beli smartphone baru. Sekarang ni aku masih lagi pakai iPhone 3GS yang boleh dikatakan sudah ketinggalan zaman tuh. Al-maklumlah bukan orang kaya untuk tukar handphone selalu. Dalam fikiran dah terfikir nak beli iPhone 5 bila dah sampai ke Malaysia nanti. Kenapa yek? bila… Baca Lagi

Placeholder
Tips

Belajar Membina Blog WordPress Menggunakan Softaculous

penisi mesatar   Hari ni aku nak buat sedikit tutorial cara-cara membina blog dengan menggunakan Softaculous (Auto Install) yang telah tersedia di Cpanel hosting korang tu. Mungkin cara aku ni tak berapa tepat dan agak susah tapi aku just nak share kepada mereka yang berminat nak belajar, mungkin dengan tutorial ni dapat membantu sedikit sebanyak pada mereka… Baca Lagi

Kembali Ke Atas