Ariel Peterpan Comeback Isnin Ini

Nazril Irham atau Ariel merupakan seorang vokalis dari kumpulan terkenal Peterpan di Indonesia dan Malaysia. Selepas peristiwa hitam yang dialami dengan tersebarnya video dan gambar perlakuan lucahnya dengan seorang artis wanita beliau telah disabitkan kesalahan dan di penjara untuk terima hukuman.

Ariel yang kini telah selesai menjalani hukuman di Rumah Tahanan (Rutan) Kebon Waru bakal mula menikmati hidup yang baru dan akan dibebaskan bersyarat pada 23 Julai 2012 (Isnin) ini dan bakal mendapat liputan meluas media tempatan dan antarabangsa. Mungkin selepas kontroversi yang melanda Ariel ini, namanya kian melonjak naik dan lebih dikenali ramai. Tidak salah jika saya katakan selepas ini mungkin Ariel akan lebih popular dan diterima oleh peminat-peminatnya. Menurut sumber peminat-peminat Ariel Peterpan dari Kuala Lumpur, Johor Bahru Kota Bharu dan Makassar pun dah ada kat sana menanti Ariel dengan harapan dan memberi semangat kepada Ariel.

Ariel bukan saja mempunyai rupa paras yang kacak malah berbakat dalam nyanyian dan menghasilkan lagu yang berkualiti dan terbaik sering diterima peminat. Pembebasan bersyarat Ariel Peterpan mendapat sambutan media antara yang bakal membuat liputan secara langsung adalah Global TV, dan dikhabarkan 3 lagi media tempatan disana turut menyiarkan peristiwa ini secara live iaitu Metro TV, tvOne dan Trans7.  Menurut info ada juga wartawan salah sebuah portal hiburan (Malaysia) turut berkampung disana untuk dapatkan laporan terkini. Wahh memang nama Ariel menjadi HOT lah lepas ni kan..

Continue reading

Aksi Panas Ariel Peterpan Dan Luna Maya

Aku pelik lah sejak 3-4 hari ni banyak pulak keyword “Aksi Panas Ariel Peterpan Dan Luna Maya” masuk blog aku, ni semua gara-gara entry aku dulu yang bertajuk 18SX SAJAHA : Skandal Ariel Peterporn & Cut Tari (Gambar/Video), Download Video Lucah Ariel Peterpan dan Luna Maya dan PANAS!! : Aksi Porno Ariel Peterpan Dan Bunga Citra Lestari Pula!. Aku rasa keyword dan carian terbanyak ni adalah kerana kes Ariel dan Luna Maya telah dibicarakan dan hukuman pun telah dijalankan, tu yang ramai peminat Peterpon nak cari info pasal artis hot ni.

Pada pengetahuan aku, Nazril Irham atau lebih dikenali sebagai Ariel Peterpan atau lebih mesra dengan panggilan Ariel Peterpon telah pun di jatuhkan hukuman penjara selama 3 tahun 6 bulan atas kesalahan penyebaran video pornography beliau dibawah akta “ 29 UU No 44/2008 tentang Pornografi,  27 UU No 11/2008 tentang Informasi dan Transaksi Elektronik (ITE), dan  282 KUHP karana telah menyiarkan sesuatu bentuk pornografi dan asusila” Ariel juga didenda sebanyak Rp250 juta atau sekurang-kurangnya penjara 3 bulan jika tidak dapat melunaskan denda tersebut.

Ramai yang aku dengar ada yang bersetuju dengan hukuman yang dikenakan kepada Ariel tu, ada juga yang cakap hukumannya tak setimpal. Bagi aku keputusan mahkamah adalah adil dan tepat sekali, dan aku harap supaya Ariel dan mana-mana artis lain yang bergelumang dengan maksiat ni dapat insaf dengan apa ketelanjuran yang diorang dah buat.

PANAS!! : Aksi Porno Ariel Peterpan Dan Bunga Citra Lestari Pula!

Belum lagi habis dengan cerita kononnya ada 32 video porno yang dibintangi oleh wajah seiras dan mirip dengan Nazriel Ilham atau nama glamornya Ariel Peterpan bersama Luna Maya dan Cut Tari, kini Info yang baru aku baca di website Inilah.com mengatakan bahawa satu lagi video panas wajah seiras dan mirip dengan penyanyi terkenal Indonesia Bunga Citra Lestari bersama Ariel Peterpan pula.. perhhh giler lah..

Video panas antara mereka berdua ternyata sudah berada dipasaran dalam bentuk VCD di Kota Manado, Sulawesi Utara. Huhu kalau nak tengok pergi la sana beli tak mahal harga yang dijual dalam Rp 60.000 sekeping, difahamkan juga video lain mirip Ariel, Luna Maya, dan Cut Tari juga diperdagangkan tetapi jualan untuk video mirip Ariel-BCL lebih hebat macam goreng pisang panas disana. Pihak Polisi Indonesia masih menyiasat dan saat ini masih belum diketahui dari mana mereka dapat video tersebut dan menyebarkannya di Internet dan dalam bentuk VCD.

Apa-apa pun ini gosip semata sebab belum ada lagi dalam internet video mirip Ariel-BCL ni.. kalau dah ada baru boleh buat penilaian.

Download :- vid1_ArielBCL.flv (shuuuttt jangan kasi tau orang tau)

18SX SAJAHA : Skandal Ariel Peterporn & Cut Tari (Gambar/Video)

Selepas tersebarnya video lucah mirip Ariel Peterpan dan Luna Maya kini heboh pula satu dunia dengan gambar-gambar aksi berahi pasangan yang mirip dengan Ariel Peterpan dan Cut Tari, belum pun sejuk lagi cerita panas video lucah mirip Ariel Peterpan dan Luna Maya dah ada cerita lain… WOW memang hebatlah Peterpon ni. Kes ini masih belum dipastikan sama ada video-video dan gambar tersebut adalah lakonan mereka sendiri dan masih lagi dalam siasatan polisi Indonesia kalau tak silap aku.

Video pelakon lucah mirip Ariel Peterpan dan Cut Tari yang bersaiz 50.9MB ini cukup berat dan durasinya lama gak dalam 8.45minit. Aku dah tengok video ni dan memang best.. hahahah best ke?.. aihhhh kang orang kata aku ‘gile seks’ pulak.. huhu.. ye lah aku share dengan korang gak video ni download dan tengoklah sangat puas-puas… tapi dosa sendiri tanggung ye.. hoho korang ingat aku nak letak link download kat blog aku ni?.. huhu sorrylah.. tak boleh.. so aku letak gambar je lah ok tak?..

Untuk 18tahun keatas sahaja

Untuk 18tahun keatas sahaja

Untuk 18tahun keatas sahaja

Menurut sumber laman web Inilah.com yang diceritakan oleh orang yang rapat dengan Luna Maya tapi nama dia dirahsiakan, penyebaran video porno Ariel Peterpan, Luna Maya dan Cut Tari berpunca dari external harddisk ariel yang hilang. Lebih mengejutkan dalam external harddisk tu terkumpul banyak video-video lucah rakaman sendiri yang mirip dengan Ariel Peterpan dan 32 orang wanita yang lain dan sebahagian besar wanita dalam video itu adalah artis yang mirip dengan Ratu Felisha, mirip Aura Kasih, mirip Andhara Early dan mirip vokalis band SHE, Melly Herlina. Sejauh mana kebenaran cerita orang tu aku tak tahulah.. korang boleh usha cerita tu kat link ini.. Video Porno Artis Beredar Dari Harddisk Ariel?

Antara lain sumber di laman Inilah.com mengatakan bahawa Video porno Ariel, Luna Maya dan Cut Tari disebut-sebut diakui Ariel sebagai miliknya saat pemeriksaan di Mabes Polri. Kabarnya, video itu diedarkan pelaku karena motif dendam. Menurut laman web tu Ariel pernah memadu kasih dengan seorang isteri pengusaha tetapi tidak jelas mengapa percintaan sesaat itu terjadi, mungkin Ariel dibayar oleh sang isteri pengusaha itu atau mereka suka sama suka. Terapi skandal percintaan tu dapat dihidu oleh suami si isteri pengusaha tu. Si pengusaha tu tak boleh terima dan dia pasang spy ke rumah Ariel tapi spy tu tak jumpa diorang. cerita lanjut boleh usha kat link ini.. INILAH.COM

Rakaman video porno yang mirip dengan Ariel Peterpan tanpa seurat benang. Gambar terpaksa dikaburkan kerana blog saya ni budak-budak kecik pun masuk.. hehehe... lihat jam yang dipakai Ariel (kanan) dan jam yang dipakai pelakon porno (kiri), macam sama kan?... ermmm

Cut Tari bertahi lalat dilengan...

Aksi pelakon lucah yang mirip dengan Cut Tari.. juga ada tahi lalat di lengan...

Antara betul atau tidak video dan gambar-gambar ini hanya tuhan dan pemilik/pelakunya saja yang tahu, Pihak polis Indonesia masih lagi dalam siasatan kes ini. Harap korang peminat Peterpon ehh silap Peterpan bersabar dan tunggu berita yang benar lepas ni.. tunggu je pengakuan dari Ariel sendiri sebelum menuduh dan memfitnah.. :) layaaannzz..