Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

contest

Percutian

Sunway Lagoon – The Vuvuzela

cum faci pula mare Dah lama rasanya tak pergi ke Sunway Lagoon, kali ini aku rasa macam nak pergi sangat sebab sekarang ni ada tarikan terbaru yang dipanggil The Vuvuzela. Agak mencabar juga permainan terbaru The Vuvuzela ni yang merupakan THE WORLD’S LARGEST WATER RIDE SPLASHES DOWN IN MALAYSIA. Bayangkan bila korang menaiki Vuvuzela ni yang setinggi 30 metres… Baca Lagi

Blog

Pemenang Giveaway RM50 – Mohdzaid.com

penisvergroeserung Pertama sekali aku nak minta maaf sebab lambat umumkan pemenang Giveaway RM50 – Mohdzaid.com ni atas sebab-sebab tertentu. Jadi hari ni aku dah kira semua entries yang masuk untuk contest ni dan pemenang pun dah ada. Terima kasihlah kepada semua yang sudi join contest ni, dan kepada yang tak menang tu jangan putus asa ya..… Baca Lagi

Blog

Jam Tangan Swatch Menggoda Kat Hassan

Inilah dia jam tangan Swatch SUOP 100 menggoda Kat Hassan. Kenapa Kat Hassan? sebab aku menang jam ni sebab masuk contest album terbaru “Menggoda” dia hari tu. Tak sangka pula boleh menang sebab jam tangan ni untuk perempuan. Tapi ada aku tengok kat Google kata ni jam Unisex.. tapi dapat pun kaler pink tak kan… Baca Lagi

1 2 3 13
Kembali Ke Atas