Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

cheque

Placeholder
Blog

Cheque Ke 10 Nuffnang & Cheque Ke 3 ChurpChurp

tang kich thuoc vong 1 sau sinh   Alhamdulillah sejak jadi blogger ni bertambah-tambah rezeki yang datang dan sejak aku join Nuffnang dan ChurpChurp makin melimpah-limpah duit masuk. Alhamdulillah, syukur kepada Allah atas kurniaan rezeki yang Engkau berikan ini. Untuk pengetahuan ini adalah cek yang ke sepuluh dari @NuffnangMY dan cek yang ketiga dari @Churp2 . Nilai jumlah yang aku terima tak… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Cheque Banner Exabytes Sudah Sampai! Hurrayyy!

povislé prsa Alhamdulillah, rezeki datang lagi bulan ni.. kalau ada usaha disitu ada jalannya. Hari ni sampai je Malaysia lepas balik dari New Zealand aku dapat satu kiriman istimewa iaitu dari Exabytes Network Sdn. Bhd merupakan kiriman cek banner sebelah kanan blog aku ni. Walaupun nilainya tak begitu banyak tetapi aku tetap bangga dan berterima kasih kepada… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

Alamak Nuffnang Dah Hantar Surat!

μεγέθυνση στήθους Hari ni aku dapat satu berita yang mengejutkan dari Nuffnang, tiba-tiba posmen datang rumah bagi salam dan abang posman tu terus menghulurkan surat. Aku ingatkan surat dari bank suh aku bayar kad kredit. Rupa-rupanya surat dari pihak Nuffnang. Alamak aku ada buat salah ke?.. sampai dapat surat dari Nuffnang.. ehehehe.. tak lah, saja je gempak..… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

Thanks Nuffnang – My Second Cheque (OTW)

krem do penisa Tadi aku twit @sotongzai a.k.a Robb yang comel tu.. sebab apa sebab aku nak tanya dia aku nak cashout duit Nuffnang aku awal bulan 5… tapi disebabkan nak pakai duit hujung bulan 6, Robb nasihatkan aku supaya cashout sekarang.. yahooo walaupun tak banyak tapi berbaloi… dulu my 1st Cheque hanya RM52 je.. tapi sekarang dah… Baca Lagi

Kembali Ke Atas