Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

cheep

Placeholder
Percutian

Shopping, Makan Dan Santai Di Hatyai

como ter peito   Terus terang aku pergi Hatyai ni main redah je, duit dalam poket pun cuma bawa RM300 je untuk makan, shopping dan santai-santai. Nasib baiklah kadar pertukaran wang disini sama je nilainya. Cuba pergi New Zealand dulu gila aku dibuatnya bawak RM1k pun tak cukup. Rasanya kalau pergi bujang-bujang ke Hatay ni RM300 dah kira… Baca Lagi

Placeholder
Percutian

Menginap Di Grand Plaza Hotel Hatyai

plastika penysu   Perjalanan dari Kuala Lumpur ke Hatyai menaiki keretapi mengambil masa lebih kurang 14 jam. Pemandangan sawah padi di utara tanah air membuatkan sesiapa saja teruja apabila melihatnya. Memang cantik pemandangan sawah padi terbentang luas sambil gerabak keretapi meluncur laju menuju ke Hatyai. Itulah pengalaman yang tak dapat aku lupakan sampai bila-bila dan akan tersimpan… Baca Lagi

Placeholder
Iklan

DiGi iPhone 4SURE I DO 1ST

datingsites onder 18       Dapatkan iPhone 4s di DiGi.com.my dengan harga yang sangat murah bersama plan-plan DiGi yang hebat. Cerita diatas adalah rekaan semata-mata. Tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau yang sudah tiada. Cerita diatas adalah untuk saya melayakkan diri dan menyertai pertandingan  DiGi iPhone 4Showdown! Baca Lagi

Kembali Ke Atas