Aku Insan Biasa

Tag archive

cheep

Placeholder
Percutian

Shopping, Makan Dan Santai Di Hatyai

  Terus terang aku pergi Hatyai ni main redah je, duit dalam poket pun cuma bawa RM300 je untuk makan, shopping dan santai-santai. Nasib baiklah kadar pertukaran wang disini sama je nilainya. Cuba pergi New Zealand dulu gila aku dibuatnya bawak RM1k pun tak cukup. Rasanya kalau pergi bujang-bujang ke Hatay ni RM300 dah kira… Baca Lagi

Placeholder
Percutian

Menginap Di Grand Plaza Hotel Hatyai

  Perjalanan dari Kuala Lumpur ke Hatyai menaiki keretapi mengambil masa lebih kurang 14 jam. Pemandangan sawah padi di utara tanah air membuatkan sesiapa saja teruja apabila melihatnya. Memang cantik pemandangan sawah padi terbentang luas sambil gerabak keretapi meluncur laju menuju ke Hatyai. Itulah pengalaman yang tak dapat aku lupakan sampai bila-bila dan akan tersimpan… Baca Lagi

Placeholder
Iklan

DiGi iPhone 4SURE I DO 1ST

      Dapatkan iPhone 4s di DiGi.com.my dengan harga yang sangat murah bersama plan-plan DiGi yang hebat. Cerita diatas adalah rekaan semata-mata. Tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau yang sudah tiada. Cerita diatas adalah untuk saya melayakkan diri dan menyertai pertandingan  DiGi iPhone 4Showdown! Baca Lagi

Placeholder
Promo

10 Baht Room Promotion for Tune Hotels in Hat Yai and Pattaya

10 BAHT ROOM PROMOTION FOR TUNE HOTELS IN HAT YAI AND PATTAYA Company goes ahead with scheduled opening despite floods in show of confidence   BANGKOK, 8 November 2011 – In a show of long term commitment and confidence towards Thailand and its economy, the pioneering value hotel brand Tune Hotels is pressing ahead with… Baca Lagi

Placeholder
Percutian

OH Cantiknya Golden Palm Tree Resorts – Sepang Gold Coast

Best betul kalau dapat bercuti dalam masa terdekat ni kan, ye lah hari-hari fikir pasal kerja lama-lama otak boleh jadi stress dah sakit. Haha cakap je lah zaid yang ko tu nak pergi bercuti kat Golden Palm Tree Resorts ni kan haha.. Sabtu lepas aku betul-betul happy sebab impian aku tercapai untuk menjejakkan kaki ke… Baca Lagi

Kembali Ke Atas