Tag Archives: cheep

Shopping, Makan Dan Santai Di Hatyai

  Terus terang aku pergi Hatyai ni main redah je, duit dalam poket pun cuma bawa RM300 je untuk makan, shopping dan santai-santai. Nasib baiklah kadar pertukaran wang disini sama je nilainya. Cuba pergi New Zealand dulu gila aku dibuatnya … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 17 Comments

Menginap Di Grand Plaza Hotel Hatyai

  Perjalanan dari Kuala Lumpur ke Hatyai menaiki keretapi mengambil masa lebih kurang 14 jam. Pemandangan sawah padi di utara tanah air membuatkan sesiapa saja teruja apabila melihatnya. Memang cantik pemandangan sawah padi terbentang luas sambil gerabak keretapi meluncur laju … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 16 Comments

DiGi iPhone 4SURE I DO 1ST

      Dapatkan iPhone 4s di DiGi.com.my dengan harga yang sangat murah bersama plan-plan DiGi yang hebat. Cerita diatas adalah rekaan semata-mata. Tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau yang sudah tiada. Cerita diatas adalah untuk saya melayakkan … Continue reading

Posted in Nuffnang | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

10 Baht Room Promotion for Tune Hotels in Hat Yai and Pattaya

10 BAHT ROOM PROMOTION FOR TUNE HOTELS IN HAT YAI AND PATTAYA Company goes ahead with scheduled opening despite floods in show of confidence   BANGKOK, 8 November 2011 – In a show of long term commitment and confidence towards … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

OH Cantiknya Golden Palm Tree Resorts – Sepang Gold Coast

Best betul kalau dapat bercuti dalam masa terdekat ni kan, ye lah hari-hari fikir pasal kerja lama-lama otak boleh jadi stress dah sakit. Haha cakap je lah zaid yang ko tu nak pergi bercuti kat Golden Palm Tree Resorts ni … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 16 Comments