Aku Insan Biasa

Tag archive

blogger

947023_10201180040048157_124222449_n
Macam-Macam/Politik

Saya Bukan Blogger Politik

Print screen Facebook Maaf saya tak kenal awak.. awak add saya sebagai friend.. bila awak tanya saya jawab.. tapi apa masalah awak sebenarnya saya pun tak tahu.. saya bukan blogger politik.. jadi tak perlu bazirkan masa untuk mentarbiyah saya dengan hal-hal politik.. maaf sekali lagi saya terpaksa UNFRIEND awak.. bukan sebab saya tak suka awak… Baca Lagi

Placeholder
Sponsored Post

Pencarian Chef Selebriti Berita Harian dan Gas Petronas 2

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Mari… mari… mari ramai-ramai… Ada berita mengumbirakan ingin saya sampaikan.  Haa… Pernahkah anda rasa teringin untuk memasak seperti pakar-pakar memasak yang tersiar di televisyen, majalah, dan surat khabar? Mestilah pernahkan? Jangan risau sebab impian anda untuk menjadi Chef Selebriti mungkin jadi kenyataan.  Kini Berita Harian dan Gas PETRONAS sedang mencari Chef… Baca Lagi

Placeholder
Iklan

Jom Follow My NuffnangX

Rasanya dah ramai diantara blogger dah tahu tentang kewujudan sebuah laman portal komuniti yang dipanggil NuffnangX. Merupakan sebuah laman komuniti sosial blogger menggumpul dan berkongsi maklumat dari segenap pelusuk dunia. Sekarang ni kalau nak cari maklumat senang je selain dari Google korang boleh juga cuba search kat NuffnangX ni. Sebab carian dan kumpulan data yang… Baca Lagi

Diriku

Qiss

Qiss anak buah aku yang paling manja dengan pakngah dia. Tak sabar nak tunggu dia pandai berjalan. Nanti dah pandai jalan boleh la ikut pakngah pergi event blogger. Nanti dah besar mana la tau boleh jadi blogger hebat macam Hanis Zalikha tu kan.. – KEMASKINI VIA IPAD – Baca Lagi

Placeholder
Blog

Borak Santai Bersama Ahmad Idham

  Jumaat lepas bertempat di Kelab Golf Bukit Jalil kita orang duduk melepak dengan Ahmad Idham. Siapa yang tak kenal dengan Ahmad Idham bin Ahmad Nadzzri seorang penggiat filem, pelakon, pengarah, penerbit tersohor tanahair ni kan. Memang best dapat duduk dan berborak dengan beliau banyak pengalaman pahit panis yang beliau kongsikan pada kita orang semua.… Baca Lagi

1 2 3 13
Kembali Ke Atas