Tag Archives: blogger

Saya Bukan Blogger Politik

Print screen Facebook Maaf saya tak kenal awak.. awak add saya sebagai friend.. bila awak tanya saya jawab.. tapi apa masalah awak sebenarnya saya pun tak tahu.. saya bukan blogger politik.. jadi tak perlu bazirkan masa untuk mentarbiyah saya dengan … Continue reading

Posted in Macam-Macam, Politik | Tagged , , | 2 Comments

Pencarian Chef Selebriti Berita Harian dan Gas Petronas 2

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Mari… mari… mari ramai-ramai… Ada berita mengumbirakan ingin saya sampaikan.  Haa… Pernahkah anda rasa teringin untuk memasak seperti pakar-pakar memasak yang tersiar di televisyen, majalah, dan surat khabar? Mestilah pernahkan? Jangan risau sebab impian anda untuk … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

Jom Follow My NuffnangX

Rasanya dah ramai diantara blogger dah tahu tentang kewujudan sebuah laman portal komuniti yang dipanggil NuffnangX. Merupakan sebuah laman komuniti sosial blogger menggumpul dan berkongsi maklumat dari segenap pelusuk dunia. Sekarang ni kalau nak cari maklumat senang je selain dari … Continue reading

Posted in Nuffnang | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Qiss

Qiss anak buah aku yang paling manja dengan pakngah dia. Tak sabar nak tunggu dia pandai berjalan. Nanti dah pandai jalan boleh la ikut pakngah pergi event blogger. Nanti dah besar mana la tau boleh jadi blogger hebat macam Hanis … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , | Add A Comment

Borak Santai Bersama Ahmad Idham

  Jumaat lepas bertempat di Kelab Golf Bukit Jalil kita orang duduk melepak dengan Ahmad Idham. Siapa yang tak kenal dengan Ahmad Idham bin Ahmad Nadzzri seorang penggiat filem, pelakon, pengarah, penerbit tersohor tanahair ni kan. Memang best dapat duduk … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , | 4 Comments