Tag Archives: blogger

Saya Bukan Blogger Politik

Print screen Facebook Maaf saya tak kenal awak.. awak add saya sebagai friend.. bila awak tanya saya jawab.. tapi apa masalah awak sebenarnya saya pun tak tahu.. saya bukan blogger politik.. jadi tak perlu bazirkan masa untuk mentarbiyah saya dengan … Continue reading

Posted in Macam-Macam, Politik | Tagged , , | 2 Comments

Pencarian Chef Selebriti Berita Harian dan Gas Petronas 2

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Mari… mari… mari ramai-ramai… Ada berita mengumbirakan ingin saya sampaikan.  Haa… Pernahkah anda rasa teringin untuk memasak seperti pakar-pakar memasak yang tersiar di televisyen, majalah, dan surat khabar? Mestilah pernahkan? Jangan risau sebab impian anda untuk … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

Jom Follow My NuffnangX

Rasanya dah ramai diantara blogger dah tahu tentang kewujudan sebuah laman portal komuniti yang dipanggil NuffnangX. Merupakan sebuah laman komuniti sosial blogger menggumpul dan berkongsi maklumat dari segenap pelusuk dunia. Sekarang ni kalau nak cari maklumat senang je selain dari … Continue reading

Posted in Nuffnang | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment