Tag Archives: Blog

Kehidupan Adalah Perjuanganku

Kehidupan Adalah satu perjuangan Perjuangan dari hitam menjadi putih Perjuangan dari gelap menjadi terang Perjuangan dari buruk menjadi indah Perjuangan dari salah menjadi benar Walau setakat mana rintangan melanda Walau setakat mana badai menimpa Walau sekencang mana taufan mengganas Aku … Continue reading

Posted in Blog, Kehidupan, Nukilan, Perjuangan | Tagged , , , , , , | Add A Comment

Imotiv [ee-moh-tiv]

Boom meletup kebabommm..!! Imotiv atau¬†pronunciation yang lebih tepat iaitu [ee-moh-tiv] siapa pernah dengar? opsss mungkin ada ramai diantara pembaca blog mohdzaid.com ni dah kenal apa itu Imotiv atau Nuffnangx sebelumnya kerana fungsi komen di blog ini menggunakan platform Imotiv. Kepada … Continue reading

Posted in Nuffnang | Tagged , , , , , | Add A Comment

Photo : Surat BR1M 2.0 Sudah Diterima

Yahoo!! sukacita dimaklumkan permohonan BR1M 2.0 kali pertama aku berjaya dan layak untuk terima sumbangan RM250 dari pihak kerajaan. YES! memang janji ditepati semua rakyat yang layak dapat. Macam tau-tau je kan sekarang ni tengah tak ada duit. Duit BR1M … Continue reading

Posted in Politik | Tagged , , , , , , , | Add A Comment

Tahun Baru 2013 Melompat Lebih Tinggi

Yey ini adalah entry blog pertama di tahun 2013. Macam mana sambutan tahun baru korang malam tadi? Aku tak sambut pun sebab malam tadi kena kerja sekarang baru balik rumah. So sementara nak dapat mood tidur ni aku tulis la … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , | Add A Comment