Aku Insan Biasa

Tag archive

blackberry

Placeholder
Tips

Jom Pasang Widget Kalendar Hijrah

Salam Ramadhan buat semua pembaca blog Mohdzaid.com dan semoga di bulan yang mulia ini kita sama-sama tingkatkan taqwa, sucikan niat, ikhlaskan ibadah kepadaNya. Ramai diantara blogger kat luar sana yang suka pasang widget kalender di blog masing-masing. Tak dinafikan tujuan pasang kalendar ni mengingatkan kita kepada tarikh penting dan menghargai masa. Hari ini tergerak kat… Baca Lagi

Placeholder
Tips

MYDISTRESS – Aplikasi iPhone Dari PDRM

  Terbaharu dari PDRM mereka menyediakan satu aplikasi khas yang diberi nama MyDistress untuk pengguna iPhone. Aplikasi ini bertujuan membantu rakyat apabila menghadapi situasi mencemaskan dan berada didalam keadaan yang merbahayakan. Bagi aku aplikasi ini sangat bagus dan menyediakan perkhidmatan terpantas apabila didalam kesusahan. Ye lah kan bila seseorang berada dalam keadaan cemas dah tak… Baca Lagi

Placeholder
Promo

Blackberry Serendah RM3.00 Menanti Anda!

Anda penggemar smartphone Blackberry? ya inilah masanya kepada sesiapa yang berhajat nak merasa pakai Blackberry tu, apa lagi pergi dan datang beramai-ramai ke U Mobile Launch Event di Berjaya Times Square (BTS) pada 21-Januari-2011 jam 10pagi. Pastikan korang datang awal dan kalau boleh tidur terus kat pintu masuk BTS supaya korang boleh jadi orang 10… Baca Lagi

Placeholder
Tips

Kod-Kod Rahsia BLACKBERRY

Rasanya ramai je pengguna Blackberry kat Malaysia ni kan, huhu aku pun pakai Blackberry gak.. ye lah BB ni kan penting untuk blogger-blogger macam kita ni, senang nak bawa sana sini.. Tapi tahukah korang bahawa Blackberry ada kod-kod rahsia tersendiri?.. mungkin kod-kod ini berguna kepada korang juga, jadi aku nak kongsilah kat korang. Rasanya ini… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Pelancaran Blackberry Torch Celcom di Pavillion

Anda penggemar Blackberry? huhu aku pun sukakan Blackberry sebab ianya amat ringat dan penuh dengan ciri-ciri sosial network bagi seorang blogger inginkan. Hari Khamis lepas bertempat di Pavilion Kuala Lumpur berlangsungnya pelancaran Blackberry Torch dari Celcom untuk peminat-peminat Blackberry. Model baru Torch ini amat menarik sekali minat dan perhatian anak muda masa kini. Pihak media… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Nuffnang DiGi Angels Berbuka Puasa @ The Apartment KLCC

Petama sekali aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada pihak DiGi dan Nuffnang kerana sudi jemput aku untuk memeriahkan lagi majlis berbuka puasa bersama DiGi Angels di The Apartment KLCC petang tadi. Walaupun aku tengah bekerja petang tadi, sempat gak aku luangkan sedikit masa bertemu dan beramah mesra dengan kawan-kawan dan warga kerja DiGi dan… Baca Lagi

Kembali Ke Atas