Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

beli

Placeholder
Promo

NESCAFÉ Dolce Gusto : Capsule Flavors

free dating site for black singles Siapa yang tak pernah minum coffee sebelum ni? kalau tak pernah memang rugilah korang sebenarnya. Satu kenikmatan yang tak dapat diluahkan kesedapannya. Kalau nak bercakap pasal coffee ni aku bukanlah seorang yang pakar. Lagilah kalau nak buat sendiri coffee pelbagai rasa yang macam kat cafe tuh. Lagi pun harganya agak mahal kalau beli di kedai… Baca Lagi

Placeholder
Promo

MilkADeal : Macarons Dari Oven Comel

  Siapa kat sini tak pernah makan Macarons? sila angkat tangan.. hihi aku pun nak angkat tangan sebab aku tak pernah lagi dapat makan Macarons seumur hidup aku. Huh kesiankan? yelah Macarons ni sedap dan cantik harga pun boleh tahan, manalah aku mampu nak beli. Nasib baik ada Oven Comel yang sekarang ni tengah buat promosi Macarons nya… Baca Lagi

Kembali Ke Atas