Aku Insan Biasa

Tag archive

beli

Placeholder
Promo

Nescafe Dolce Gusto : Cara Buat Latte Macchiato, Mocha & Cappuccino

  Terbaik dari ladang. Nescafe Dolce Gusto telah pun sampai ke pasaran Malaysia. Aku pun dah dapat menikmati segelas coffee segar setiap hari dari Nescafe Dolce Gusto ni. So korang semua dah baca blog post aku pasal Buka Kotak (Unboxing) Nescafe Dolce Gusto : Krups (Genio), NESCAFÉ Dolce Gusto : Capsule Flavors dan NESCAFÉ Dolce… Baca Lagi

Nescafe Dolce Gusto
Promo

Buka Kotak (Unboxing) Nescafe Dolce Gusto : Krups (Genio)

Ewah-Ewah sekarang ni tiap-tiap hari sekarang ni asik minum NESCAFÉ Dolce Gusto je tau. Maklumlah benda baru dalam rumah kalau tak guna rasa rugi pulak. Rugi tak rugi lah beli mesin pembuat kopi NESCAFÉ Dolce Gusto ni. Harganya tak lah mahal mana pun cuma RM399 je kat pasaran. Capsule NESCAFÉ Dolce Gusto pun tak mahal… Baca Lagi

Placeholder
Promo

NESCAFÉ Dolce Gusto : Capsule Flavors

Siapa yang tak pernah minum coffee sebelum ni? kalau tak pernah memang rugilah korang sebenarnya. Satu kenikmatan yang tak dapat diluahkan kesedapannya. Kalau nak bercakap pasal coffee ni aku bukanlah seorang yang pakar. Lagilah kalau nak buat sendiri coffee pelbagai rasa yang macam kat cafe tuh. Lagi pun harganya agak mahal kalau beli di kedai… Baca Lagi

Placeholder
Percutian/Tips

Tips : Beli Online Tiket Universal Studios Singapore (USS)

Ramai yang dah tahu yang aku akan pergi bercuti ke Universal Studios Singapore (USS) hujung bulan ni. Ramai juga tanya kat aku dah beli tiket ke belum sebab banyak respond yang aku dapat diorang suruh beli tiket awal takut bila beli tiket di kaunter nanti putih mata. Kalau waktu cuti sekolah memang wajib lah beli… Baca Lagi

Placeholder
Iklan

Hanya Satu Nombor Untuk Order GAS PETRONAS

Pernah tak terjadi kat korang bila tengah masak lauk pauk untuk keluarga atau orang tersayang tiba-tiba gas kat rumah tu habis?.. mesti pernahkan terjadi pekara macam tu?.. Bagi aku satu pekara yang paling aku benci nak buat adalah bila mak aku suruh beli gas masak. Sebabnya aku malas nak angkat tong gas yang berat dan… Baca Lagi

Placeholder
Promo

MilkADeal : Macarons Dari Oven Comel

  Siapa kat sini tak pernah makan Macarons? sila angkat tangan.. hihi aku pun nak angkat tangan sebab aku tak pernah lagi dapat makan Macarons seumur hidup aku. Huh kesiankan? yelah Macarons ni sedap dan cantik harga pun boleh tahan, manalah aku mampu nak beli. Nasib baik ada Oven Comel yang sekarang ni tengah buat promosi Macarons nya… Baca Lagi

Kembali Ke Atas