Tag Archives: beli

Nescafe Dolce Gusto : Cara Buat Latte Macchiato, Mocha & Cappuccino

  Terbaik dari ladang. Nescafe Dolce Gusto telah pun sampai ke pasaran Malaysia. Aku pun dah dapat menikmati segelas coffee segar setiap hari dari Nescafe Dolce Gusto ni. So korang semua dah baca blog post aku pasal Buka Kotak (Unboxing) … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 10 Comments

Buka Kotak (Unboxing) Nescafe Dolce Gusto : Krups (Genio)

Ewah-Ewah sekarang ni tiap-tiap hari sekarang ni asik minum NESCAFÉ Dolce Gusto je tau. Maklumlah benda baru dalam rumah kalau tak guna rasa rugi pulak. Rugi tak rugi lah beli mesin pembuat kopi NESCAFÉ Dolce Gusto ni. Harganya tak lah … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

NESCAFÉ Dolce Gusto : Capsule Flavors

Siapa yang tak pernah minum coffee sebelum ni? kalau tak pernah memang rugilah korang sebenarnya. Satu kenikmatan yang tak dapat diluahkan kesedapannya. Kalau nak bercakap pasal coffee ni aku bukanlah seorang yang pakar. Lagilah kalau nak buat sendiri coffee pelbagai … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 11 Comments

Tips : Beli Online Tiket Universal Studios Singapore (USS)

Ramai yang dah tahu yang aku akan pergi bercuti ke Universal Studios Singapore (USS) hujung bulan ni. Ramai juga tanya kat aku dah beli tiket ke belum sebab banyak respond yang aku dapat diorang suruh beli tiket awal takut bila … Continue reading

Posted in Percutian, Tips | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 37 Comments

Hanya Satu Nombor Untuk Order GAS PETRONAS

Pernah tak terjadi kat korang bila tengah masak lauk pauk untuk keluarga atau orang tersayang tiba-tiba gas kat rumah tu habis?.. mesti pernahkan terjadi pekara macam tu?.. Bagi aku satu pekara yang paling aku benci nak buat adalah bila mak … Continue reading

Posted in Nuffnang | Tagged , , , , , , , , , , , , , | 12 Comments

MilkADeal : Macarons Dari Oven Comel

  Siapa kat sini tak pernah makan Macarons? sila angkat tangan.. hihi aku pun nak angkat tangan sebab aku tak pernah lagi dapat makan Macarons seumur hidup aku. Huh kesiankan? yelah Macarons ni sedap dan cantik harga pun boleh tahan, manalah aku … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , | 1 Comment

SAH! – iPad 2 Sudah Dijual Di Malaysia! (Harga Rasmi)

  Desas-desus yang mengatakan iPad 2 akan berada dipasaran Malaysia 29-April-2011 ini telah menjadi kenyataan dan hari ini korang dah boleh dapatkan iPad 2 yang dinanti-nantikan itu di kedai Machines berdekatan. Tadi masa lepas tengok wayang kat KLCC aku singgah … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 12 Comments

Peniaga Pelaris Atau Puk!

Korang semua dah tengok tak video ni? video ni aku tengok semalam ada kawan post kat Facebook, katanya dalam video ni seorang peniaga air soya di Bangi telah meludah kedalam air soyanya untuk dijual kepada pelanggan setempat. Apa tujuan peniaga … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , | 6 Comments

Saya Bakal POWER Dengan AKPK!

Nak beli kereta baru, nak beli rumah, nak beli iPad.. nak beli itu nak beli ini.. itulah yang berada dalam fikiran aku sekarang. Tapi kalau difikirkan balik perlukah aku semua tu..? ya jawapannya memang YA!! aku perlukan semua itu tapi … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 8 Comments