Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

beautifulnara

Little Red Cube Di Nusajaya Johor

wat is een penispomp Little Red Cube secara rasmi telah beroperasi sepenuhnya di Puteri Harbour, Nusajaya Johor. Sebuah mercu tanda terbaru yang menyediakan pelbagai aktiviti, hiburan dan hospitality terbaik dunia untuk semua ianya merupakan sebuah pusat gaya hidup dan hiburan untuk seisi keluarga. Jangan terkejut sebab aku dah pun jejakkan kaki kesini minggu lepas bersama rakan blogger hebat iaitu… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Sepetang Di Astro B.Yond PVR Challenge

Wahh pertama sekali aku nak ucap tahniah kepada Astro atas pelancaran dekoder Astro B.Yond PVR (Personal Video Recorder) yang terbaru tu.. lepas ni kalau nak tengok Astro dah boleh Record, Rewind, Pause dan Play hanya dengan remote control Astro B.Yond korang tu.. bagi yang dah HD tv boleh terus tukar dekoder dan tambah RM300 untuk… Baca Lagi

Kembali Ke Atas