Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

bau

Tips

Tips Elak Bau Busuk

miglior sito di incontro gratis Tengah hari tadi aku pergi servis kereta kat Proton sebab kereta aku dah nazak giler. Dalam duk menunggu tu tangki pundi ni asik nak terkencing je. Jadi aku pun pinjam lah tandas diorang. Tengok dalam tandas ada satu balang arang. Of koss la aku pelik apasal pi letak arang dalam tandas. So atas rasa ingin… Baca Lagi

Placeholder
Uncategorized

Blogger Mulut Busuk

hva er en date Serius aku dah lali dengan perangai seorang blogger ni yang sangatlah busuk mulut. Maksud mulut busuk kat sini bukan sebab mulut dia berbau tapi mulut dia tahap celupar dan suka mengaibkan orang. Siapa yang tak kenal dengan blogger mulut busuk tu. Luaran nampak je cantik, manis, bertudung, anggun, muslimah tapi hati manusia ni dah berbangkai… Baca Lagi

Blog

JADUAL WAKTU IMSAK DAN BERBUKA PUASA TAHUN 1432H / 2011M BAGI WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR/PUTRAJAYA DAN LABUAN

mand søger mand I Billund Salam, wahh tak lama lagi kita nak puasa kan, pejam celik dah nak masuk tahun 1432H dan beberapa hari lagi semua umat islam sedunia akan mengerjakan rukum islam iaitu berpuasa di bulan ramadhan.. insyaallah tahun ni kita dapat sekali lagi berpuasa dengan suasana harmoni dan tenteram di Malaysia. Ok ini aku nak share jadual berbuka… Baca Lagi

Kembali Ke Atas