Aku Insan Biasa

Tag archive

bakar

Macam-Macam

Kecewa Dengan Burger Bakar Abang Burn

Hari ni tergerak rasanya nak makan Burger Bakar dan tempat paling dekat dengan rumah aku adalah di Burger Bakar Abang Burn di Ramal Food Junction Kajang. Ini sebenarnya first time aku makan burger bakar sejak dah lama diperkenalkan di Malaysia. Ok nak jadikan cerita, aku sampai kat Ramal Food Junction ni lebih kurang jam 9.40… Baca Lagi

Placeholder
OMG

Diseksa, Dipukul, Dibakar Sehingga Mati (VIDEO)

Apalah yang nak jadi dengan dunia ni kan, macam-macam hal yang berlaku. Kat suratkhabar macam-macam berita yang keluar dengan kekejaman yang tak pernah abis sampai kiamat ni. Apalah manusia yang tak punya akal fikiran sanggup bakar, siat, pukul, seksa sesama manusia sehingga begini rupa. Baru-baru ni pun kita dikejutkan dengan berita gempar Sosilawati Dibunuh Mayatnya… Baca Lagi

Kembali Ke Atas