Aku Insan Biasa

Tag archive

apps

Screen Shot 2013-02-11 at 12.50.18 PM
Iklan

Jom Follow Blog Mohdzaid.com Di @NuffnangX

Yo wazzap.. wazzap semua followers Mohdzaid.com. Lama kan tak bercakap pasal NuffnangX ni. Hoho sekarang ni Nuffnangx dah macam-macam ada dan banyak kemaskini yang mereka dah buat. Korang dah try? kalau belum cepat-cepatlah download apps untuk iOS dan Android, free je tak kena bayar pun. Lepas dah download jangan lupa juga follow blog aku ni… Baca Lagi

Placeholder
OMG

Bayi Dipatuk Ular Cobra (Ophiophagus Hannah)

  Serius bila tengok video ni rasa seram sejuk satu badan sampai menjerit-jerit aku dibuatnya. Manakan tidak ada ke patut mak bapak budak ni pergi letak kasi main dengan ular Cobra. Rasanya ular Cobra ni dah tak ada bisa kot kalau masih ada bisa sah-sah budak tu dah Inna Lillahi wa inna ilaihi raji’un terus.… Baca Lagi

Iklan

Nuffnangx – Aplikasi Terbaik Untuk Blogger

Aku tak sabar nak tunggu lagi 4 jam untuk pelancaran sesuatu yang bakal hangat dan meletop untuk semua blogger. Hampir dua minggu aku dan antara 20 blogger terpilih untuk mengguna pakai dan mencuba aplikasi Nuffnangx ni dan ternyata ianya adalah satu aplikasi yang paling hebat aku pernah gunakan. Opsss aku tak leh nak cakap apa-apa… Baca Lagi

Placeholder
Sponsored Post

Senheng’s 23rd Anniversary Real Power

Orang cakap tanpa hiburan tak meriahlah dunia ni. Tanpa TV tak hiduplah suasana. Betul gak sebenarnya cakap orang tu maklumlah sejak rumah aku banjir rumah aku dah tak ada tv sebab rosak. Alhamdulillah hasil dari blogging dapatlah rezeki sikit bulan ni dan dah lama mengidam sangat nak pakai Smart TV yang boleh connect dengan internet… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Facebook Viral – 3 Apps Terbaru

Sebelum nak cerita panjang aku nak minta maaf dulu kat semua pembaca blog ni sebab 2-3 hari ni blog ni dalam proses pemindahan ke server yang baru. Sekarang ni tinggal nak kemas kini kepada fungsi Cloudflare je tapi tu nanti-nanti lah buat. Hoho hurray sekarang blog ni dah ada fungsi https (SSL Certificate) alasan aku… Baca Lagi

Kembali Ke Atas