Tag Archives: airasia

Akhirnya… Seoul Aku Datang…

Macam tak percaya je lagi beberapa hari aku akan ke Seoul Korea. Ini semua gara-gara adik aku lah yang mengajak jenjalan satu asia. Berderet dari bulan March ni sampai ke bulan November penuh dengan aktiviti pelancongan. Mentang-mentanglah aku baru beli … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , | Add A Comment

Nak Ke Ho Chi Minh City

Meroyan aku tak dapat tiket 10,000 kerjasama PM dan Airasia hari tu tak abis-abis lagi.. dari nak pergi Kota Kinabalu tak dapat hari ni terus booking pergi ke Ho Chi Minh City pulak. Ambik kau merajuk la sangatkan dengan Airasia … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , | 1 Comment

Macam Puii

Program Integrasi 1Malaysia AirAsia Apa yang best sangat pasal program intergrasi 1M Airasia tu? ye la mestilah best sebab boleh dapat “Free” tiket untuk destinasi terpilih bagi 10 ribu rakyat Malaysia. Ehh paham tak Population, Malaysia ada 28,859,154 orang pada … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , | 3 Comments

AirAsia Reschedule Penerbangan. Pengguna Layak Refund

Percutian terakhir untuk tahun ini adalah ke bumi Indonesia. Telah lama aku mengidam untuk ke tanah jawa. Insyaallah penerbangan aku ke Semarang pada 10 November ini berjalan lancar lah. Petang tadi dapat sms dari Airasia berkenaan penerbangan aku tu telah … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , | Add A Comment

Susah Rupanya Buat Video Stop Motion

Salam, sekarang pukul 4.23 pagi waktu aku update blog ni.. dah biasa tak tidur malam sebab kerja jadi hari ni mata tak mau tidur pulak. Ok tu pekara biasa sebenarnya kalau orang yang keje 24 jam macam aku ni. Tidur … Continue reading

Posted in OMG | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 7 Comments

Wisata Semarang Indonesia?

Hoyey.. Hoyey.. Akhirnya terbeli juga aku tiket Airasia ke Semarang Indonesia bulan November ni nanti. Kali ni pergi ke sana dengan x member My Selangor Story sure best dapat reunion balik dengan mereka nanti. Wahh excited pulak aku nak jelajah … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 19 Comments

Buah Hati Balik Kampung..

Ramainya orang kat LCCT hari ni.. parking kereta semua full house sampai aku park kereta kat tepi jalan, nasib baik tak kena clamp tayar kalau tak, tak pasal-pasal kena denda RM100 gitu-gitu je.. Mungkin ramai yang nak pulang dari bercuti … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

AirAsia X The Great X-cape

Pernah tak anda terfikir untuk pergi bercuti dan menikmati keindahan alam semula jadi? pernah tak terlintas dalam fikiran anda bahawa percutian yang diimpikan itu adalah percutian yang paling menakjubkan? pernah tak anda terfikir bahawa percutian yang diidamkan itu adalah percutian … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | 7 Comments

Jom Kumpul Point Dengan BIGGIES

  Apa yang paling penting dalam kehidupan kalau tak pandai nak berjimat dan dapatkan hadiah untuk diri sendiri. Aku sentiasa inginkan yang terbaik untuk diri dan keluarga tak kiralah dari segi apa pun janji yang halal. Dalam setahun berapa ribu … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , | 5 Comments

AirAsia ASEAN Basketball League Internship Program Continues In the Philippines

The kids together with Mr. Billy Ray Bates who were present at the Basketball Clinic   Manila, Philippines, 8th November 2011 – As part of their ongoing efforts for youth development in the region, the AirAsia ASEAN Basketball League announced … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , | Add A Comment