Aku Insan Biasa

Tag archive

airasia

6272674127_328882d37e_z
Percutian

Akhirnya… Seoul Aku Datang…

Macam tak percaya je lagi beberapa hari aku akan ke Seoul Korea. Ini semua gara-gara adik aku lah yang mengajak jenjalan satu asia. Berderet dari bulan March ni sampai ke bulan November penuh dengan aktiviti pelancongan. Mentang-mentanglah aku baru beli domain Cuticuti.asia kannn.. katanyeeee… haha.. mana tau lepas buat aktiviti cuti-cuti ni boleh kumpulkan bahan… Baca Lagi

Screen Shot 2013-01-16 at 3.06.40 AM
Diriku

Nak Ke Ho Chi Minh City

Meroyan aku tak dapat tiket 10,000 kerjasama PM dan Airasia hari tu tak abis-abis lagi.. dari nak pergi Kota Kinabalu tak dapat hari ni terus booking pergi ke Ho Chi Minh City pulak. Ambik kau merajuk la sangatkan dengan Airasia last-last beli jugak bila tergoda dengan tawaran Free Seats diorang tu. Ok ok oppa dah… Baca Lagi

Screen Shot 2013-01-09 at 12.23.09 AM
Macam-Macam

Macam Puii

Program Integrasi 1Malaysia AirAsia Apa yang best sangat pasal program intergrasi 1M Airasia tu? ye la mestilah best sebab boleh dapat “Free” tiket untuk destinasi terpilih bagi 10 ribu rakyat Malaysia. Ehh paham tak Population, Malaysia ada 28,859,154 orang pada tahun 2011 dan tahun 2012 mungkin bertambah lagi. Tapi kenapa hanya 10 ribu tiket je… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

AirAsia Reschedule Penerbangan. Pengguna Layak Refund

Percutian terakhir untuk tahun ini adalah ke bumi Indonesia. Telah lama aku mengidam untuk ke tanah jawa. Insyaallah penerbangan aku ke Semarang pada 10 November ini berjalan lancar lah. Petang tadi dapat sms dari Airasia berkenaan penerbangan aku tu telah di reschedule termasuk juga penerbangan balik pada 13 Nov ini lebih dari 3 jam. Cadangan… Baca Lagi

Placeholder
OMG

Susah Rupanya Buat Video Stop Motion

Salam, sekarang pukul 4.23 pagi waktu aku update blog ni.. dah biasa tak tidur malam sebab kerja jadi hari ni mata tak mau tidur pulak. Ok tu pekara biasa sebenarnya kalau orang yang keje 24 jam macam aku ni. Tidur tak tidur tu tolak tepi haha.. Disebabkan aku tak boleh nak tidur jadi hari ni… Baca Lagi

Placeholder
Percutian

Wisata Semarang Indonesia?

Hoyey.. Hoyey.. Akhirnya terbeli juga aku tiket Airasia ke Semarang Indonesia bulan November ni nanti. Kali ni pergi ke sana dengan x member My Selangor Story sure best dapat reunion balik dengan mereka nanti. Wahh excited pulak aku nak jelajah Indonesia kali ni maklumlah ni pertama kali aku ke sana. Yang pastinya ramai kawan-kawan aku… Baca Lagi

1 2 3 6
Kembali Ke Atas