Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

Sponsored Post

Placeholder
Sponsored Post

Meet & Greet Bersama Nico Rosberg & Lewis Hamilton

ako zvečšiť penys Minggu lepas memang best, sebabnya diundang ke satu event anjuran PETRONAS di mana dalam event tu aku dan beberapa blogger hebat serta pemenang bertuah dapat berjumpa dan beramah mesra dengan Nico Rosberg dan Lewis Hamilton. Lebih menarik apabila para blogger dan super fan dapat bermain permainan Facebook PETRONAS PRIMAX CHALLENGE di https://www.facebook.com/PETRONASBrands/app_675490522493882 dan 2 peserta… Baca Lagi

Placeholder
Sponsored Post

Pandu Uji Di KIA Roadshow

prezzi mastoplastica Kesempatan cuti hujung minggu lepas aku habiskan masa terluang untuk pergi “Test Drive” kereta idaman aku KIA Picanto dekat The Curve. Alhamdulillah dengan rezeki Allah yang terbentang luas ni dan masa yang tepat untuk aku membeli kereta baru.   Sebenarnya dah lama mengidam kereta KIA Picanto ni sebab design yang comel dan sesuai untuk orang… Baca Lagi

Placeholder
Sponsored Post

Pencarian Chef Selebriti Berita Harian dan Gas Petronas 2

bonba peniana Assalamualaikum dan salam sejahtera. Mari… mari… mari ramai-ramai… Ada berita mengumbirakan ingin saya sampaikan.  Haa… Pernahkah anda rasa teringin untuk memasak seperti pakar-pakar memasak yang tersiar di televisyen, majalah, dan surat khabar? Mestilah pernahkan? Jangan risau sebab impian anda untuk menjadi Chef Selebriti mungkin jadi kenyataan.  Kini Berita Harian dan Gas PETRONAS sedang mencari Chef… Baca Lagi

Placeholder
Sponsored Post

Senheng’s 23rd Anniversary Real Power

extensores penianos Orang cakap tanpa hiburan tak meriahlah dunia ni. Tanpa TV tak hiduplah suasana. Betul gak sebenarnya cakap orang tu maklumlah sejak rumah aku banjir rumah aku dah tak ada tv sebab rosak. Alhamdulillah hasil dari blogging dapatlah rezeki sikit bulan ni dan dah lama mengidam sangat nak pakai Smart TV yang boleh connect dengan internet… Baca Lagi

Placeholder
Sponsored Post

MAYBANK Photography Awards

Sie sucht Sie in Fürth Calling all photographer kat luar sana termasuk aku. Sekarang ni bermulalah satu pertandingan yang dinamakan MAYBANK Photography Awards khas untuk semua photographer diluar sana. MAYBANK Photography Awards ini adalah satu inisiatif untuk mewujudkan satu gold standard dan kecemerlangan fotografi. Ianya adalah satu usaha kerjasama antara Maybank, Leica, PROFOTO dan HP. Dengan tema “Being Human” pertandingan… Baca Lagi

Placeholder
Sponsored Post

Mari Beramal Bersama Colgate

Salam Ramadhan Al-Mubarak kepada semua muslimin dan muslimat sekalian. Apa khabar kita semua hari ni pastinya Ramadhan kali ini membawa seribu satu erti kemanisan dalam hidup setiap insan. Dalam bulan yang penuh barakah inilah kita sama-sama menambah ilmu dan meningkatkan lagi kebajikan kepada yang memerlukan Tatkala kita gembira dalam meraikan suasana ramadhan dan Aidilfitri yang… Baca Lagi

Kembali Ke Atas