Tag Archives: advertorial

Meet & Greet Bersama Nico Rosberg & Lewis Hamilton

Minggu lepas memang best, sebabnya diundang ke satu event anjuran PETRONAS di mana dalam event tu aku dan beberapa blogger hebat serta pemenang bertuah dapat berjumpa dan beramah mesra dengan Nico Rosberg dan Lewis Hamilton. Lebih menarik apabila para blogger … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , | 3 Comments

Bloggerati Mohd Zaid

Alhamdulillah.. siapa cakap buat blog tak boleh cari duit? boleh.. tak banyak sedikit pun ada.. asalkan tak mudah patah semangat dan sentiasa bersabar. Ni nak bagi tahu kat korang semua yang aku merupakan salah seorang Bloggerati by Nuffnang Malaysia. So … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , | Add A Comment

Pandu Uji Di KIA Roadshow

Kesempatan cuti hujung minggu lepas aku habiskan masa terluang untuk pergi “Test Drive” kereta idaman aku KIA Picanto dekat The Curve. Alhamdulillah dengan rezeki Allah yang terbentang luas ni dan masa yang tepat untuk aku membeli kereta baru.   Sebenarnya … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , | 1 Comment

Luaskan Kuasamu di Tesco Online Shopping

Nak kata aku ni seorang yang kaki shopping tu tak lah sangat tapi setiap bulan mesti nak kena shopping barang dapur dan barang keperluan lain. Sibuk bekerja dan jarang berada di rumah kekadang membantutkan lagi urusan pembelian barang dapur.  Sebab … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , | Add A Comment

Berbelanja Dengan RHB Debit Cash-Connect MasterCard

Makan… makan… makan… ya makan lah sepuasnya bila masih ada nyawa ni.. bila masih ada selera yang tuhan bagi.. itulah yang selalu aku buat hari-hari. Sebenarnya makan ni tak boleh nak kedekut sangat sebab kalau kedekut tak merasa la kenikmatan … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Hiburan Tanpa Henti Bersama DiGi Deezer

Muzik tanpa henti. Muzik tanpa batas. Muzik dimana-mana saja bila-bila masa… Muzik itu sendiri universal sesiapa sahaja berhak menikmati alunan muzik kegemaran masing-masing sama ada Rock, Pop, R&B, Hip Hop, Indie dan banyak lagi. Wow itulah yang menarik sebenarnya bila … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Mari Sertai Peraduan Petronas Race On: Promosi Kedai Mesra

Nak menang kereta mewah dan pelbagai hadiah menarik yang lain? ya saya nak.. Kali ini saya nak share kepada semua pembaca mengenai peraduan terbaru dari PETRONAS Dagangan Berhad iaitu Race On: Promosi Kedai Mesra. Maklumlah saya ni merupakan pelanggan setia … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , | Add A Comment