Tag Archives: advertorial

Meet & Greet Bersama Nico Rosberg & Lewis Hamilton

Minggu lepas memang best, sebabnya diundang ke satu event anjuran PETRONAS di mana dalam event tu aku dan beberapa blogger hebat serta pemenang bertuah dapat berjumpa dan beramah mesra dengan Nico Rosberg dan Lewis Hamilton. Lebih menarik apabila para blogger … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , | 3 Comments

Bloggerati Mohd Zaid

Alhamdulillah.. siapa cakap buat blog tak boleh cari duit? boleh.. tak banyak sedikit pun ada.. asalkan tak mudah patah semangat dan sentiasa bersabar. Ni nak bagi tahu kat korang semua yang aku merupakan salah seorang Bloggerati by Nuffnang Malaysia. So … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , | Add A Comment

Pandu Uji Di KIA Roadshow

Kesempatan cuti hujung minggu lepas aku habiskan masa terluang untuk pergi “Test Drive” kereta idaman aku KIA Picanto dekat The Curve. Alhamdulillah dengan rezeki Allah yang terbentang luas ni dan masa yang tepat untuk aku membeli kereta baru.   Sebenarnya … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , | 1 Comment

Luaskan Kuasamu di Tesco Online Shopping

Nak kata aku ni seorang yang kaki shopping tu tak lah sangat tapi setiap bulan mesti nak kena shopping barang dapur dan barang keperluan lain. Sibuk bekerja dan jarang berada di rumah kekadang membantutkan lagi urusan pembelian barang dapur.  Sebab … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , | Add A Comment