Tag Archives: advertorial

Hero P70 Buat Semua Orang Senang Hati!

Geram sangat bila nak pakai internet kat smartphone tapi quota dah habis. Serius 4GB setiap bulan memang tak cukup untuk aku pakai kerja dan untuk diri sendiri. Bekerja dalam sektor digital marketing social media ni memang kena pakai internet bandwidth yang … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | 6 Comments

Meet & Greet Bersama Nico Rosberg & Lewis Hamilton

Minggu lepas memang best, sebabnya diundang ke satu event anjuran PETRONAS di mana dalam event tu aku dan beberapa blogger hebat serta pemenang bertuah dapat berjumpa dan beramah mesra dengan Nico Rosberg dan Lewis Hamilton. Lebih menarik apabila para blogger … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , | 3 Comments

Bloggerati Mohd Zaid

Alhamdulillah.. siapa cakap buat blog tak boleh cari duit? boleh.. tak banyak sedikit pun ada.. asalkan tak mudah patah semangat dan sentiasa bersabar. Ni nak bagi tahu kat korang semua yang aku merupakan salah seorang Bloggerati by Nuffnang Malaysia. So … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , | Leave a comment

Pandu Uji Di KIA Roadshow

Kesempatan cuti hujung minggu lepas aku habiskan masa terluang untuk pergi “Test Drive” kereta idaman aku KIA Picanto dekat The Curve. Alhamdulillah dengan rezeki Allah yang terbentang luas ni dan masa yang tepat untuk aku membeli kereta baru.   Sebenarnya … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , | 1 Comment

Luaskan Kuasamu di Tesco Online Shopping

Nak kata aku ni seorang yang kaki shopping tu tak lah sangat tapi setiap bulan mesti nak kena shopping barang dapur dan barang keperluan lain. Sibuk bekerja dan jarang berada di rumah kekadang membantutkan lagi urusan pembelian barang dapur.  Sebab … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment

Berbelanja Dengan RHB Debit Cash-Connect MasterCard

Makan… makan… makan… ya makan lah sepuasnya bila masih ada nyawa ni.. bila masih ada selera yang tuhan bagi.. itulah yang selalu aku buat hari-hari. Sebenarnya makan ni tak boleh nak kedekut sangat sebab kalau kedekut tak merasa la kenikmatan … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments