Aku Insan Biasa

Tag archive

advertorial

Screen Shot 2015-09-18 at 7.46.31 PM
Sponsored Post

Hero P70 Buat Semua Orang Senang Hati!

Geram sangat bila nak pakai internet kat smartphone tapi quota dah habis. Serius 4GB setiap bulan memang tak cukup untuk aku pakai kerja dan untuk diri sendiri. Bekerja dalam sektor digital marketing social media ni memang kena pakai internet bandwidth yang banyak. Nak mengharapkan wifi kat tempat kerja dan rumah boleh la sikit-sikit tapi bila kat… Baca Lagi

Placeholder
Sponsored Post

Meet & Greet Bersama Nico Rosberg & Lewis Hamilton

Minggu lepas memang best, sebabnya diundang ke satu event anjuran PETRONAS di mana dalam event tu aku dan beberapa blogger hebat serta pemenang bertuah dapat berjumpa dan beramah mesra dengan Nico Rosberg dan Lewis Hamilton. Lebih menarik apabila para blogger dan super fan dapat bermain permainan Facebook PETRONAS PRIMAX CHALLENGE di https://www.facebook.com/PETRONASBrands/app_675490522493882 dan 2 peserta… Baca Lagi

Placeholder
Blog

Bloggerati Mohd Zaid

Alhamdulillah.. siapa cakap buat blog tak boleh cari duit? boleh.. tak banyak sedikit pun ada.. asalkan tak mudah patah semangat dan sentiasa bersabar. Ni nak bagi tahu kat korang semua yang aku merupakan salah seorang Bloggerati by Nuffnang Malaysia. So kalau ada client atau sesiapa yang nak gunakan khidmat aku dan blog ini bolehlah contact… Baca Lagi

Placeholder
Sponsored Post

Pandu Uji Di KIA Roadshow

Kesempatan cuti hujung minggu lepas aku habiskan masa terluang untuk pergi “Test Drive” kereta idaman aku KIA Picanto dekat The Curve. Alhamdulillah dengan rezeki Allah yang terbentang luas ni dan masa yang tepat untuk aku membeli kereta baru.   Sebenarnya dah lama mengidam kereta KIA Picanto ni sebab design yang comel dan sesuai untuk orang… Baca Lagi

1-20130722_101625
Sponsored Post

Luaskan Kuasamu di Tesco Online Shopping

Nak kata aku ni seorang yang kaki shopping tu tak lah sangat tapi setiap bulan mesti nak kena shopping barang dapur dan barang keperluan lain. Sibuk bekerja dan jarang berada di rumah kekadang membantutkan lagi urusan pembelian barang dapur.  Sebab itulah selama ni aku memang suka shopping secara online. Bukan saja mudah dan cepat ianya… Baca Lagi

RHB Debit Cash-Connect MasterCard
Sponsored Post

Berbelanja Dengan RHB Debit Cash-Connect MasterCard

Makan… makan… makan… ya makan lah sepuasnya bila masih ada nyawa ni.. bila masih ada selera yang tuhan bagi.. itulah yang selalu aku buat hari-hari. Sebenarnya makan ni tak boleh nak kedekut sangat sebab kalau kedekut tak merasa la kenikmatan makanan tu nanti. Lagi satu kalau bercakap pasal makan, janganlah membazir pergi order banyak-banyak tapi… Baca Lagi

Kembali Ke Atas