Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

advertlets

Placeholder
Blog

Campur-Campur Entry..

Paar sucht Ihn in Bern Berikut adalah post yang sekian lama aku simpan didalam draft .. sebabnya tak tahu nak tulis apa lepas tu simpan je dalam draft… ingat nak move ke trash je tapi macam sayang pula, jadi dari tak ada apa entry kat blog aku ni baik aku publish tapi ceritanya tak lengkap jadi aku jadikan post draft ini didalam… Baca Lagi

Placeholder
Blog

Selamat Hari Jadi Nuffnang!

mann søker kvinne i Bryne Hari ini genap 3 tahun hari jadi Nuffnang, ditubuhkan pada 27 February 2007 dan bergiat aktif sebagai platform pengiklanan internet yang paling popular di Asia. Bagi aku Nuffnang dah macam keluarga sebab ianya dekat bersama blogger. Nuffnang jugalah yang menjadikan aku rajin berblog walaupun penulisan aku bukanlah seorang blogger yang baik dan bagus. Oleh itu… Baca Lagi

Kembali Ke Atas