Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

ads

Sponsored Post

Hero P70 Buat Semua Orang Senang Hati!

par søger par I Slangerup Geram sangat bila nak pakai internet kat smartphone tapi quota dah habis. Serius 4GB setiap bulan memang tak cukup untuk aku pakai kerja dan untuk diri sendiri. Bekerja dalam sektor digital marketing social media ni memang kena pakai internet bandwidth yang banyak. Nak mengharapkan wifi kat tempat kerja dan rumah boleh la sikit-sikit tapi bila kat… Baca Lagi

Placeholder
Tips

Bagaimana Menggunakan Churp2 Dengan Betul.

man zoekt vrouw in Spijkenisse Salam Satu Malaysia diucapkan kepada kengkawan yang sudi masuk blog zaid ni, Wahh sejak aku letak entry pasal Buat Duit Dengan ChurpChurp! ni ramai yang dah mula buka mata tentang kehebatan buat duit dengan cara mudah nih… tapi ramai juga yang masih blur dan tak tahu cara-cara mudah untuk dapatkan iklan di ChurpChurp . Mudah… Baca Lagi

Placeholder
OMG

AXE Malaysia – Nak Dia Kejutkan Kamu? Oh Baby!

Wow tahu tak korang bahawa AXE telah datang ke Malaysia?.. ala ingat tak iklan deodorant yang agak-agak lucah tu?.. kini dah ada di Malaysia, diorang pun dah ada Facebook khas untuk orang Malaysia. Tapi kan macam mana boleh lepas yek iklan macam ni, macam ada unsur-unsur sex juga, macam mana boleh terlepas daripada Finas atau… Baca Lagi

Kembali Ke Atas