Category Archives: Promo

DiGi Android – Mudah Cepat Dan Jimat

  Ingat lagi entry aku DG Smart Plan and my Android Phone? hari ni video yang dijanjikan telah siap diupload ye Youtube.com dan inilah hasilnya.. terbaiklah upload video guna DiGi Internet dengan DG Smartplan ni memang laju gile. So lepas … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , | 1 Comment

DG Smart Plan and my Android Phone

  Kadang-kadang bila duduk melepak kat mamak dengan kawan-kawan ramai yang nak menunjuk-nunjuk handphone dan smartphone masing-masing.  Tapi bila aku tanya pada mereka apa kelebihan yang ada pada smartphone tu ramai yang jawab boleh berFacebook, Twitter, Youtube, surf internet dan … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Comment

Photo Magnet Lagi …

  Tak habis-habiskan aku ni cerita pasal photo magnet haha bukan apa aku memang suka sangat photo magnet ni sebab boleh lekat dan tampal kat peti sejuk rumah aku dah peti sejuk rumah orang lain gak haha.. Terbaru aku beli … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , | 2 Comments

Magnet Foto Kalendar 2012 Sudah Siap

  Yey! hari ni dah dapat Magnet Foto Kalendar 2012 yang aku beli dari promotion MilkAdeal hari tu. Memang terbaiklah gambar-gambar pilihan aku nih. Untuk maklumat korang kualiti gambar magnet dari PhotoDelivery.com.my ni memang terbaik yang pernah aku buat. Tak sia-sia membeli dari … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , | 7 Comments

Udara Segar Tahun Baru 2012

  Alhamdulillah dapat gak hirup udara segar tahun 2012 ni. Ini merupakan post blog pertama aku di tahun 2012. Semoga perjalanan tahun 2012 kali ni berjalan dengan lebih bermakna dan lancar hendaknya. Sebut pasal udara, hidup kat KL ni memanglah … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , | 3 Comments

Magnet Foto Kalendar 2012

Tahun 2012 semakin hampir jadi azam baru pun dah kembali membuak dalam fikiran ni. Haha padahal azam lama pun masih tak terlaksana lagi..  Tak apalahkan.. azam tetap azam, laksana atau masih tak terlaksana tu perkara kedua. Janji kita ada azam … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , | Add A Comment

Nak Buat Photobook Dari Phototalkz – Milkadeal

  Serius aku cakap aku ni seorang yang pelupa dan sampai bertahun-tahun janji ngan orang tapi tak tunaikan.. sebenarnya ceritanya begini. Aku dah janji ngan kakak aku nak siapkan photobook kawin dia, tapi aku ni bukan jenis yang pandai nak … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , | Add A Comment

MilkADeal – Jom Rehatkan Badan Di Malacca Spa

Tahun 2012 semakin hampir dan pasti ianya diikuti dengan azam baru untuk majukan lagi diri untuk terus success dimasa akan datang. Kerja sememangnya memerlukan minda dan fizikal berfungsi dan sentiasa bekerjasama antara satu sama lain. Jika kita antara golongan mereka … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , | Add A Comment

Menangi Hadiah Lumayan Dalam Cabaran Online MasterChef Malaysia

Hadiah Menarik Di Cabaran Online MasterChef Malaysia Rancangan realiti masakan terkenal, MasterChef sudah berada di Malaysia. Kini peluang penonton di rumah memenangi hadiah menarik dan lumayan melalui Cabaran Online MasterChef Malaysia menerusi laman sosial Facebook. Penonton hanya perlu masuk ke … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , | 5 Comments

AirAsia ASEAN Basketball League Internship Program Continues In the Philippines

The kids together with Mr. Billy Ray Bates who were present at the Basketball Clinic   Manila, Philippines, 8th November 2011 – As part of their ongoing efforts for youth development in the region, the AirAsia ASEAN Basketball League announced … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , | Add A Comment