Category Archives: Promo

BIGBANG Special – My Favourite Korean Things

“I love you baby I’m not a monster, Neon al-janha yejeon nae moseubeul shi-gani, chinamyeon sarajyeo beoril, Tende keu ttaen al tende baby“. Amboi mak jemah sejak dua menjak ni asik nyanyi lagu K-POP kau.. kelass kau mak jemah.. haha … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

NESCAFÉ Dolce Gusto : Capsule Flavors

Siapa yang tak pernah minum coffee sebelum ni? kalau tak pernah memang rugilah korang sebenarnya. Satu kenikmatan yang tak dapat diluahkan kesedapannya. Kalau nak bercakap pasal coffee ni aku bukanlah seorang yang pakar. Lagilah kalau nak buat sendiri coffee pelbagai … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 11 Comments

NESCAFÉ Dolce Gusto @ Espresso Lab

Sabtu lepas bertempat di Espresso Lab Publika, aku dapat jemputan untuk tengok sendiri dan rasai apakah yang diorang asik sebut Dolce Gusto tu. Memang menarik dan bagi penggemar coffee macam aku ni memang sesuai sangatlah. Event petang tu adalah undangan … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , | 6 Comments

A Thousand Years with the Christina Perri and Celcom

Cantik, Comel, dan Cun adalah empat “C” untuk Christina Perri yang menarik bagi aku. Aik kenapa aku cakap empat sedangkan hanya Cantik, Comel, dan Cun mana lagi satu “C”.. Okey “C” yang lagi satu tu adalah kerana CELCOM lah aku … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

DiGi Android – Mudah Cepat Dan Jimat

  Ingat lagi entry aku DG Smart Plan and my Android Phone? hari ni video yang dijanjikan telah siap diupload ye Youtube.com dan inilah hasilnya.. terbaiklah upload video guna DiGi Internet dengan DG Smartplan ni memang laju gile. So lepas … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , | 1 Comment

DG Smart Plan and my Android Phone

  Kadang-kadang bila duduk melepak kat mamak dengan kawan-kawan ramai yang nak menunjuk-nunjuk handphone dan smartphone masing-masing.  Tapi bila aku tanya pada mereka apa kelebihan yang ada pada smartphone tu ramai yang jawab boleh berFacebook, Twitter, Youtube, surf internet dan … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Comment