Orang Kajang Memang Terbaik!

Category archive

Promo - page 2

BIGBANG Special – My Favourite Korean Things

dalam Promo oleh

dejt 9 região “I love you baby I’m not a monster, Neon al-janha yejeon nae moseubeul shi-gani, chinamyeon sarajyeo beoril, Tende keu ttaen al tende baby“. Amboi mak jemah sejak dua menjak ni asik nyanyi lagu K-POP kau.. kelass kau mak jemah.. haha kalau mak jemah pun pandai nyanyi lagu dari kumpulan BigBang ni, aku pun pandai gak…

mann søker kvinne i Hønefoss Baca Lagi

NESCAFÉ Dolce Gusto : Capsule Flavors

dalam Promo oleh

Siapa yang tak pernah minum coffee sebelum ni? kalau tak pernah memang rugilah korang sebenarnya. Satu kenikmatan yang tak dapat diluahkan kesedapannya. Kalau nak bercakap pasal coffee ni aku bukanlah seorang yang pakar. Lagilah kalau nak buat sendiri coffee pelbagai rasa yang macam kat cafe tuh. Lagi pun harganya agak mahal kalau beli di kedai…

Baca Lagi

NESCAFÉ Dolce Gusto @ Espresso Lab

dalam Promo oleh

Sabtu lepas bertempat di Espresso Lab Publika, aku dapat jemputan untuk tengok sendiri dan rasai apakah yang diorang asik sebut Dolce Gusto tu. Memang menarik dan bagi penggemar coffee macam aku ni memang sesuai sangatlah. Event petang tu adalah undangan khas beberapa orang blogger dan semua blogger yang datang dapat free machine pembuat coffee NESCAFÉ…

Baca Lagi

A Thousand Years with the Christina Perri and Celcom

dalam Promo oleh

Cantik, Comel, dan Cun adalah empat “C” untuk Christina Perri yang menarik bagi aku. Aik kenapa aku cakap empat sedangkan hanya Cantik, Comel, dan Cun mana lagi satu “C”.. Okey “C” yang lagi satu tu adalah kerana CELCOM lah aku dapat menonton konsert Christina Perri live in Malaysia 7 June 2012 ini di KL Live,…

Baca Lagi

DiGi Android – Mudah Cepat Dan Jimat

dalam Promo oleh

  Ingat lagi entry aku DG Smart Plan and my Android Phone? hari ni video yang dijanjikan telah siap diupload ye Youtube.com dan inilah hasilnya.. terbaiklah upload video guna DiGi Internet dengan DG Smartplan ni memang laju gile. So lepas ni kalau ada sesiapa nak khidmat nasihat bolehlah hubungi Bomoh Tok Nok QR ni ye…

Baca Lagi

DG Smart Plan and my Android Phone

dalam Promo oleh

  Kadang-kadang bila duduk melepak kat mamak dengan kawan-kawan ramai yang nak menunjuk-nunjuk handphone dan smartphone masing-masing.  Tapi bila aku tanya pada mereka apa kelebihan yang ada pada smartphone tu ramai yang jawab boleh berFacebook, Twitter, Youtube, surf internet dan macam-macam lagi. Bila aku tanya kenapa mereka jarang kemaskini status FB korang melalui mobile semuanya…

Baca Lagi

Kembali Ke Atas