Category Archives: Promo

Buka Kotak (Unboxing) Nescafe Dolce Gusto : Krups (Genio)

Ewah-Ewah sekarang ni tiap-tiap hari sekarang ni asik minum NESCAFÉ Dolce Gusto je tau. Maklumlah benda baru dalam rumah kalau tak guna rasa rugi pulak. Rugi tak rugi lah beli mesin pembuat kopi NESCAFÉ Dolce Gusto ni. Harganya tak lah … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

BigBang’s Journey To Stardom

G-Dragon, T.O.P, Teayang, Seungri dan Deasung merupakan nama besar dan tidak asing lagi bagi peminat K-POP di Korea dan seluruh dunia termasuk Malaysia. Menggunakan nama BIGBANG, kemasyhuran yang dicipta anak-anak muda ini mendapat perhatian ramai terutamanya peminat wanita dan kanak-kanak kerana … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , | Add A Comment

BIGBANG Special – My Favourite Korean Things

“I love you baby I’m not a monster, Neon al-janha yejeon nae moseubeul shi-gani, chinamyeon sarajyeo beoril, Tende keu ttaen al tende baby“. Amboi mak jemah sejak dua menjak ni asik nyanyi lagu K-POP kau.. kelass kau mak jemah.. haha … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

NESCAFÉ Dolce Gusto : Capsule Flavors

Siapa yang tak pernah minum coffee sebelum ni? kalau tak pernah memang rugilah korang sebenarnya. Satu kenikmatan yang tak dapat diluahkan kesedapannya. Kalau nak bercakap pasal coffee ni aku bukanlah seorang yang pakar. Lagilah kalau nak buat sendiri coffee pelbagai … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 11 Comments