Category Archives: GPlusMY

Movie Synopsis : The Eagle (In Cinemas March 24)

  Terima kasih kepada @NuffnangMY dan @GPlusMY sebab bagi tiket Media Screening untuk cerita The Eagle pada 10 Mar 2011 hari tu di Mid Vally Kuala Lumpur. Cerita ni best juga dan ada nilainya tersendiri. Jadi bacalah sinopsis cerita Eagle … Continue reading

Posted in GPlusMY | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

MY 2010 In Numbers – THANK YOU NUFFNANG

Tahun 2010 bakal menutup tirainya sebentar lagi dan hari ini bila aku masuk website NuffnangMY aku terbaca satu post terbarunya tentang 2010 In Numbers, Tahniah @NuffnangMY kerana anda telah berjaya mewujudkan satu komuniti khas untuk para blogger tanahair dan dunia bersatu … Continue reading

Posted in GPlusMY, Nuffnang | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 3 Comments

Bloggers Food Gathering – Kinnaree Thai Restaurant

Sekarang ni aku nak blog pasal makan la pulak boleh tak?.. huhu kalau sebut pasal makan mestilah aku orang yang paling suka, mana taknya lagilah bila cakap pasal makan free orang belanja mestilah lagi seronok. Baru-baru ni aku dapat jemputan … Continue reading

Posted in GPlusMY | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Majlis Perasmian Model Peugeot 207 Di PICC Putrajaya

Fuhhh lama sungguh tak kemaskini blog aku ni kan?.. dah bersawang-sawang dan dah jadi sarang spammer la pulak sejak dua menjak ni. Banyak betul event aku pergi minggu lepas tapi baru hari ni berkesempatan nak update blog. Sekarang ni tah … Continue reading

Posted in GPlusMY | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | 7 Comments