Category Archives: Nuffnang

PETRONAS Motorsport Demo Run 2014

Seronok memang la seronok mana taknya bila dapat peluang menyaksikan PETRONAS Motorsport Demo Run 2014 di KLCC baru-baru ni. Memang sangat teruja, dah lama aku nak merasa pengalaman macam ni sebab aku pun salah seorang peminat sukan permotoran. Banyak juga … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Meet & Greet Bersama Nico Rosberg & Lewis Hamilton

Minggu lepas memang best, sebabnya diundang ke satu event anjuran PETRONAS di mana dalam event tu aku dan beberapa blogger hebat serta pemenang bertuah dapat berjumpa dan beramah mesra dengan Nico Rosberg dan Lewis Hamilton. Lebih menarik apabila para blogger … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , | 3 Comments

Pandu Uji Di KIA Roadshow

Kesempatan cuti hujung minggu lepas aku habiskan masa terluang untuk pergi “Test Drive” kereta idaman aku KIA Picanto dekat The Curve. Alhamdulillah dengan rezeki Allah yang terbentang luas ni dan masa yang tepat untuk aku membeli kereta baru.   Sebenarnya … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , | 1 Comment

PETRONAS Coffee Break – Berehat Seketika

Balik kampung… oooooohh… balik kampung… nah nak nyanyi sangat.. macam la kampung kau tu jauh sangat zaid oii.. sebab aku happy sangat nak menyanyi ni sebabnya aku dah tak sabar nak pergi bercuti bersama keluarga sempena cuti Tahun Baru Cina … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , | Add A Comment

Malaysia Resume : Syamsul Yusof Pengarah Muda & Pelakon Hebat!

Evolusi KL Drift, Bohsia: Jangan PilihJalan Hitam, Khurafat, KL Gangster, Aku Bukan Tomboy, siapa yang tak pernah tengok cerita ni? Mesti semua orang dah tengok kan! Filem terhebat di Malaysia arahan Syamsul Yusof. Pastinya Syamsul Yusof ni merupakan seorang anak … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , | Add A Comment

Rokok Haram? Rokok Seludup? Tak Main Lah!!

Rokok seludup dekat Malaysia sekarang dah makin banyak terjual dah, senang je nak beli rokok seludup sekarang nie. Tahu tak, bila dah banyak sangat rokok haram atau rokok seludup ni masuk dalam pasaran, nanti lagi banyak jenayah terancang yang berlaku.. seperti … Continue reading

Posted in Nuffnang, Uncategorized | Tagged , , , , , , , | 1 Comment