Category Archives: Nuffnang

PETRONAS Motorsport Demo Run 2014

Seronok memang la seronok mana taknya bila dapat peluang menyaksikan PETRONAS Motorsport Demo Run 2014 di KLCC baru-baru ni. Memang sangat teruja, dah lama aku nak merasa pengalaman macam ni sebab aku pun salah seorang peminat sukan permotoran. Banyak juga … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Meet & Greet Bersama Nico Rosberg & Lewis Hamilton

Minggu lepas memang best, sebabnya diundang ke satu event anjuran PETRONAS di mana dalam event tu aku dan beberapa blogger hebat serta pemenang bertuah dapat berjumpa dan beramah mesra dengan Nico Rosberg dan Lewis Hamilton. Lebih menarik apabila para blogger … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , | 3 Comments

Pandu Uji Di KIA Roadshow

Kesempatan cuti hujung minggu lepas aku habiskan masa terluang untuk pergi “Test Drive” kereta idaman aku KIA Picanto dekat The Curve. Alhamdulillah dengan rezeki Allah yang terbentang luas ni dan masa yang tepat untuk aku membeli kereta baru.   Sebenarnya … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , | 1 Comment

PETRONAS Coffee Break – Berehat Seketika

Balik kampung… oooooohh… balik kampung… nah nak nyanyi sangat.. macam la kampung kau tu jauh sangat zaid oii.. sebab aku happy sangat nak menyanyi ni sebabnya aku dah tak sabar nak pergi bercuti bersama keluarga sempena cuti Tahun Baru Cina … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , | Add A Comment