Category Archives: Novel Pilihan

Mak Saya Adalah Miss James Bond

  Sekalung TAHNIAH kepada ibuku Zara Aluwi atas kelahiran novel terbaru Miss James Bond yang kini telah berada dipasaran. Bangga seh anakmu ini dengan hasil karya ibunya sendiri. Kalau korang semua nak tahu mak saya adalah rakan dan ibu yang paling … Continue reading

Posted in Novel Pilihan | Tagged , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Pesta Buku Kanak-Kanak Kuala Lumpur 2010

Musim cuti sekolah ni jom bawa anak-anak dan sanak saudara anda ke Pesta Buku Kanak-Kanak Kuala Lumpur bertempat di PWTC (Tun Razak Hall 3) pada 22 Disember hingga 26 Disember ini dari jam 10.00pagi hingga 9.00 petang selama lima hari. … Continue reading

Posted in Novel Pilihan | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | 3 Comments

Novel – Tidakkah Ada Rindu – Zara Aluwi (PESTA BUKU ANTARABAGSA 2010, PWTC KL, 19-28 MAC 2010)

Tempat : Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) Kuala Lumpur, Malaysia Tarikh : 19-28 Mac 2010 Booth : Fajar Pakeer Sdn. Bhd. Penulis : Zara Aluwi Harga Semenanjung : RM 21.90 Harga Sabah/Sarawak : RM 24.90 [ Dapatkan Novel Tidakkah Ada … Continue reading

Posted in Novel Pilihan | Tagged , , , , , , , | 3 Comments

Novel – Tidakkah Ada Rindu – Zara Aluwi

Akhirnya penantian mak aku akan berakhir tak lama lagi, Novel kedua terbarunya Tidakkah Ada Rindu terbitan Fajar Pakeer akan berada dipasaran tak lama lagi.. tahniah mak.. teruskan menulis lagi.. biar apa orang nak kata janji mak happy ye.. menulis bukan … Continue reading

Posted in Novel Pilihan, Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 6 Comments

Info : NBKara.com.my

Laman www.NBKara.com.my dah boleh diakses macam biasa mulai hari ini, kerja-kerja menaik taraf hosting dari Windows ke Linux dan upgrade dari HTML ke PHP (Joomla) telah dijalankan dengan selamat. So lepas ni dah boleh akses terus ke alamat domain tu … Continue reading

Posted in Novel Pilihan | Tagged , , , | Add A Comment

Beli Novel Belahan Jiwa di eBay.com.my

Salam, hari ni aku mula berjinak-jinak dengan program jualan online melalui eBay.com.my , huh memang best la ebay ni aku pernah beli Oakley Sunglasses Ice Pick Jet Black Iridium New 12-956 ni memang best pulak beli secara online ni, mudah, tak … Continue reading

Posted in Novel Pilihan | Tagged , , | Add A Comment