Orang Kajang Memang Terbaik!

Category archive

Novel Pilihan

Mak Saya Adalah Miss James Bond

dalam Novel Pilihan oleh

christian dating an atheist   Sekalung TAHNIAH kepada ibuku Zara Aluwi atas kelahiran novel terbaru Miss James Bond yang kini telah berada dipasaran. Bangga seh anakmu ini dengan hasil karya ibunya sendiri. Kalau korang semua nak tahu mak saya adalah rakan dan ibu yang paling baik di dunia. Siapa yang tak sayang mak kan.. Mak orang sentiasa menyokong mak tak…

who uses dating sites Baca Lagi

Pesta Buku Kanak-Kanak Kuala Lumpur 2010

dalam Novel Pilihan oleh

Musim cuti sekolah ni jom bawa anak-anak dan sanak saudara anda ke Pesta Buku Kanak-Kanak Kuala Lumpur bertempat di PWTC (Tun Razak Hall 3) pada 22 Disember hingga 26 Disember ini dari jam 10.00pagi hingga 9.00 petang selama lima hari. Banyak aktiviti dan jualan buku dari pelbagai variasi untuk bacaan keluarga dijual disini. Apa lagi…

Baca Lagi

Novel – Tidakkah Ada Rindu – Zara Aluwi (PESTA BUKU ANTARABAGSA 2010, PWTC KL, 19-28 MAC 2010)

dalam Novel Pilihan oleh

Tempat : Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) Kuala Lumpur, Malaysia Tarikh : 19-28 Mac 2010 Booth : Fajar Pakeer Sdn. Bhd. Penulis : Zara Aluwi Harga Semenanjung : RM 21.90 Harga Sabah/Sarawak : RM 24.90 [ Dapatkan Novel Tidakkah Ada Rindu (Zara Aluwi) dan diskaun terhebat di PESTA BUKU ANTARABANGSA 2010, PWTC KL, 19-28 MAC…

Baca Lagi

Novel – Tidakkah Ada Rindu – Zara Aluwi

dalam Novel Pilihan/Uncategorized oleh

Akhirnya penantian mak aku akan berakhir tak lama lagi, Novel kedua terbarunya Tidakkah Ada Rindu terbitan Fajar Pakeer akan berada dipasaran tak lama lagi.. tahniah mak.. teruskan menulis lagi.. biar apa orang nak kata janji mak happy ye.. menulis bukan sekadar nak cari duit tapi kepuasan … Sebelum ia terbit kat pasaran ni.. korang baca…

Baca Lagi

Info : NBKara.com.my

dalam Novel Pilihan oleh

Laman www.NBKara.com.my dah boleh diakses macam biasa mulai hari ini, kerja-kerja menaik taraf hosting dari Windows ke Linux dan upgrade dari HTML ke PHP (Joomla) telah dijalankan dengan selamat. So lepas ni dah boleh akses terus ke alamat domain tu ye..  Dapatkan Novel-novel terbitan Nbkara Sdn. Bhd pilihan anda disini secara online : Nbkara.com.my

Baca Lagi

Beli Novel Belahan Jiwa di eBay.com.my

dalam Novel Pilihan oleh

Salam, hari ni aku mula berjinak-jinak dengan program jualan online melalui eBay.com.my , huh memang best la ebay ni aku pernah beli Oakley Sunglasses Ice Pick Jet Black Iridium New 12-956 ni memang best pulak beli secara online ni, mudah, tak perlu berpanas-panas, tak perlu beratur dan semuanya tak perlu la janji perlu ongkosnya hhehee.. Hari…

Baca Lagi

Kembali Ke Atas