Orang Kajang Memang Terbaik!

Category archive

Politik

Saya Bukan Blogger Politik

dalam Macam-Macam/Politik oleh

gratis dating online Print screen Facebook Maaf saya tak kenal awak.. awak add saya sebagai friend.. bila awak tanya saya jawab.. tapi apa masalah awak sebenarnya saya pun tak tahu.. saya bukan blogger politik.. jadi tak perlu bazirkan masa untuk mentarbiyah saya dengan hal-hal politik.. maaf sekali lagi saya terpaksa UNFRIEND awak.. bukan sebab saya tak suka awak…

what to see near amsterdam Baca Lagi

Photo : Surat BR1M 2.0 Sudah Diterima

dalam Politik oleh

Yahoo!! sukacita dimaklumkan permohonan BR1M 2.0 kali pertama aku berjaya dan layak untuk terima sumbangan RM250 dari pihak kerajaan. YES! memang janji ditepati semua rakyat yang layak dapat. Macam tau-tau je kan sekarang ni tengah tak ada duit. Duit BR1M ni aku akan dapat hari Khamis minggu depan huhu 1st time lah katakan rasa agak…

Baca Lagi

Aku Layak Terima BR1M 2.0

dalam Politik oleh

Yey baru lah dapat merasa duit BR1M 2.0 awal tahun depan nanti. Nasib baik aku layak terima bantuan sebab gaji aku tak lah banyak mana pun. Lagi pun aku masih belum berkahwin jadi kerajaan Malaysia memang faham betul dengan masalah rakyatnya. Masa Belanjawan 2013 hari tu syok tengok PM kita buat pembentangan dan masa dia…

Baca Lagi

SMS Hari Raya Daripada YB

dalam Macam-Macam/Politik oleh

Baru-baru ni aku dapat 3 SMS ucapan Selamat Hari Raya daripada 3 YB yang amat aku kasihi dan hormati. SMS diterima daripada YB Dr. Che Rosli (PAS & PR Hulu Langat), Tan Sri Khalid Ibrahim (Kerajaan Selangor) dan Dato’ Sri Mohd Zin Mohamed (S/U Umno Selangor). Nak kata aku ni orang kenamaan tak lah tapi…

Baca Lagi

Bai ‘ah’ Pilihanraya

dalam Politik oleh

  Sebenarnya sejak dari semalam aku dapat banayak email dari orang yang tak dikenali. Tapi email dari rawa@apcos.biz ni lah yang paling banyak. Tak tahulah apa niat dia sebenarnya dan macam mana dia boleh dapat email aku ni. Dan yang peliknya apa kaitan aku dengan Bai ‘ah’ pilihanraya ni?.. ontahlah.. aku ni tak pandai pun…

Baca Lagi

Jangan Sertai Program Seksualiti Merdeka 2011

dalam Macam-Macam/Politik oleh

    Aku Boikot sekeras-kerasnya Program Seksualiti Merdeka 2011! Polis pun dah kelaurkan amaran supaya orang ramai jangan sesekali join aktiviti ni.. apa punya programlah yang bertemakan Querr Without Fear nih, apa yang aku faham diorang nak ni menuntut hak kebebasan para LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual dan Transgender) di Malaysia. Walaupun ianya sekadar mengadakan bengkel-bengkel,…

Baca Lagi

Kembali Ke Atas