Category Archives: Iklan

Kejayaan Besar Bila Bebas Hutang

  Umur semakin hari semakin tua. Tapi umur hanyalah sekadar nombor yang akan terus meningkat dari tahun ke tahun. Apa yang paling penting adalah kesejahteraan dan kesihatan yang berpanjangan dan amalkan gaya hidup yang sihat dengan aura positif setiap hari … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Puas Dan Buas Apabila Memandu Dengan Shell V-Power Racing

Pemanduan yang selesa semestinya apabila prestasi kenderaan berada dalam keadaan tip-top barulah nak memandu pun rasa yakin dan selamat.¬†Bila memandu dalam kawasan bandar,mahupun memandu jarak jauh, memang banyak cabarannya terutama bila waktu puncak ramai pengguna jalanraya keluar pada waktu itu. … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Hero P70 Buat Semua Orang Senang Hati!

Geram sangat bila nak pakai internet kat smartphone¬†tapi quota dah habis. Serius 4GB setiap bulan memang tak cukup untuk aku pakai kerja dan untuk diri sendiri. Bekerja dalam sektor digital marketing social media ni memang kena pakai internet bandwidth yang … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | 6 Comments

Versatile Lasak Maskulin Jam Tangan Pilihan

‘Jom dating!’ masa memang penting bagi aku sebab kerja yang tak tentu masa ni kekadang hampir tak ada masa untuk diri sendiri dan keluarga termasuklah orang yang tersayang. Jadi masa yang ada ni aku nak ajak sesiapa je dating sambil … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

PETRONAS Motorsport Demo Run 2014

Seronok memang la seronok mana taknya bila dapat peluang menyaksikan PETRONAS Motorsport Demo Run 2014 di KLCC baru-baru ni. Memang sangat teruja, dah lama aku nak merasa pengalaman macam ni sebab aku pun salah seorang peminat sukan permotoran. Banyak juga … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Meet & Greet Bersama Nico Rosberg & Lewis Hamilton

Minggu lepas memang best, sebabnya diundang ke satu event anjuran PETRONAS di mana dalam event tu aku dan beberapa blogger hebat serta pemenang bertuah dapat berjumpa dan beramah mesra dengan Nico Rosberg dan Lewis Hamilton. Lebih menarik apabila para blogger … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , | 3 Comments