Orang Kajang Memang Terbaik!

Category archive

Album Lirik Video

[MTV] Infiniti Cinta – Zizan Razak Feat Kaka

dalam Review Album (Malaysia) oleh

match dejt Bermula kutemu gadis berkaca mata Comel anggun ayu cantik paras rupa jelita Tinggi 5 3 laksana primadona Terigau mimpi sini juga khayalnya ke sana Pernahkah terdengar tiada dara yang renggang Itu kisah ku dulu reputasi lamaku dulu Seribu memurai usah satu pun kau percaya Seribu menggadai kau satu sumpah setia Cliche dihatiku kau bermaharajalela Manifesto…

site de rencontre français totalement gratuit Baca Lagi

Rembau Most Wanted – W.A.R.I.S

dalam Album Lirik Video oleh

Rasa macam dengar lagu orang putih pulak bila dongar lagu W.A.R.I.S Rembau Most Wanted ni.. haha.. terbaiklah anak melayu anak Malaysia or anak negori buek lagu macam ni.. memang tha best gilar lah.. kalau belum dengar meh layan yooo~ ..

Baca Lagi

Dua Versi Lagu Putih-Putih Melati Yang Super Awesome

dalam Album Lirik Video oleh

Serius aku suka sangat lagu Putih-Putih Melati dari kumpulan ST12 ni lebih-lebih lagi sekarang ni kumpulan tu dah ada vokalis baru namanya Ridho Tuah. Sebenarnya aku tak tau kenapa dia pakai vokalis baru dan bila aku search kat internet ada gosip yang cakap vokalis lama ST12 ni dah meninggal dunia dan ada kata dia keluar…

Baca Lagi

Dulu Menyampah Sekarang Suka

dalam Album Lirik Video oleh

Actually bukan pekara besar pun.. cuma aku nak cakap dulu aku kemain menyampah dengan lagu Shae Sayang tu.. tak tau kenapa mungkin sebab aku belum pernah tengok muka penyanyi tu kot dan kali pertama aku dengar lagu ni masa kat kedai mamak, adalah sekumpulan budak-budak “Punk” pasang lagu ni berulang kali kat hand phone diorang.…

Baca Lagi

Aku kan pergi Pergi ku tak akan kembali

dalam Album Lirik Video/Review Album (Malaysia) oleh

Meremang jap bulu roma aku bila baca dan dengar sepatah-sepatah lirik dalam lagu Teman Pengganti dari Malique feat Black ni. Memang penuh dengan makna tersirat dan tersurat. Tak sangka aku Malaysia memang banyak lagu-lagu yang bagus dan penuh dengan seni dan rencah dalamnya. Kenapa bila tiap kali part chorus “Aku kan pergi.. Pergi ku tak…

Baca Lagi

Harris Alif – Kisah Yang Terindah

dalam Review Album (Malaysia) oleh

  Sekali sekala jadi wartawan jemputan untuk blog ChillOut.MY ni seronok juga kan.. bukan senang tau nak jadi wartawan ni atau lebih dikenali sebagai wartawan blogger. Kenapa aku cakap wartawan blogger? sebab wartawan blogger ni tak dapat bayaran pun saja main suka-suka. Selalu gak aku dengar dan tengok wartawan mainstream ni dengki ngan wartawan blogger.…

Baca Lagi

1 2 3 17
Kembali Ke Atas