Category Archives: Konsert

[MTV] Infiniti Cinta – Zizan Razak Feat Kaka

Bermula kutemu gadis berkaca mata Comel anggun ayu cantik paras rupa jelita Tinggi 5 3 laksana primadona Terigau mimpi sini juga khayalnya ke sana Pernahkah terdengar tiada dara yang renggang Itu kisah ku dulu reputasi lamaku dulu Seribu memurai usah … Continue reading

Posted in Review Album (Malaysia) | Tagged , , , | Add A Comment

K-POP Dream Concert

안녕하세요. NUFFNANG 말레이시아 내 K-POP 드림 콘서트 이뤄 겐팅 덕분에 -(Hello. Thanks to NUFFNANG and GENTING MALAYSIA make my K-POP Dream Concert come true). YEY!! terima kasih Nuffnang dan Genting Malaysia kerana membawakan K-POP Dream Concert pada 23 & 24 … Continue reading

Posted in Konsert | Tagged , , , , , , , | Add A Comment

Rembau Most Wanted – W.A.R.I.S

Rasa macam dengar lagu orang putih pulak bila dongar lagu W.A.R.I.S Rembau Most Wanted ni.. haha.. terbaiklah anak melayu anak Malaysia or anak negori buek lagu macam ni.. memang tha best gilar lah.. kalau belum dengar meh layan yooo~ ..

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , | Add A Comment

Dua Versi Lagu Putih-Putih Melati Yang Super Awesome

Serius aku suka sangat lagu Putih-Putih Melati dari kumpulan ST12 ni lebih-lebih lagi sekarang ni kumpulan tu dah ada vokalis baru namanya Ridho Tuah. Sebenarnya aku tak tau kenapa dia pakai vokalis baru dan bila aku search kat internet ada … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments