Orang Kajang Memang Terbaik!

Category archive

Konsert

[MTV] Infiniti Cinta – Zizan Razak Feat Kaka

dalam Review Album (Malaysia) oleh

stel zoekt man in Medemblik Bermula kutemu gadis berkaca mata Comel anggun ayu cantik paras rupa jelita Tinggi 5 3 laksana primadona Terigau mimpi sini juga khayalnya ke sana Pernahkah terdengar tiada dara yang renggang Itu kisah ku dulu reputasi lamaku dulu Seribu memurai usah satu pun kau percaya Seribu menggadai kau satu sumpah setia Cliche dihatiku kau bermaharajalela Manifesto…

kvinde søger kvinde I Aars Baca Lagi

K-POP Dream Concert

dalam Konsert oleh

안녕하세요. NUFFNANG 말레이시아 내 K-POP 드림 콘서트 이뤄 겐팅 덕분에 -(Hello. Thanks to NUFFNANG and GENTING MALAYSIA make my K-POP Dream Concert come true). YEY!! terima kasih Nuffnang dan Genting Malaysia kerana membawakan K-POP Dream Concert pada 23 & 24 May 2013 ini jam 8.30pm di Arena of Stars. Ini adalah berita yang sangat baik…

Baca Lagi

Rembau Most Wanted – W.A.R.I.S

dalam Album Lirik Video oleh

Rasa macam dengar lagu orang putih pulak bila dongar lagu W.A.R.I.S Rembau Most Wanted ni.. haha.. terbaiklah anak melayu anak Malaysia or anak negori buek lagu macam ni.. memang tha best gilar lah.. kalau belum dengar meh layan yooo~ ..

Baca Lagi

Dua Versi Lagu Putih-Putih Melati Yang Super Awesome

dalam Album Lirik Video oleh

Serius aku suka sangat lagu Putih-Putih Melati dari kumpulan ST12 ni lebih-lebih lagi sekarang ni kumpulan tu dah ada vokalis baru namanya Ridho Tuah. Sebenarnya aku tak tau kenapa dia pakai vokalis baru dan bila aku search kat internet ada gosip yang cakap vokalis lama ST12 ni dah meninggal dunia dan ada kata dia keluar…

Baca Lagi

Red Carpet – #GDA2013 #GDA Day 2

dalam Konsert oleh

Ni gambar Red Carpet hari kedua Golden Disk Awards 2013. Maaflah gambar tak cantik aku pakai kamera murah je. Artis yang perform malam ni adalah Ailee, BAP, Heogak, K Will, Miss A , Teen Top, Secret , F(x), T-ARA, Sistar, Epik High, G-Dragon dan Lee Hi.

Baca Lagi

Gambar-Gambar Red Carpet Golden Disk Awards – 15 Jan 13

dalam Konsert oleh

Berikut adalah gambar-gambar semasa majlis karpet merah di Samsung Galaxy The 27th Golden Disk Awards. Memang best dapat jumpa artis-artis Korea kegemaran aku dengan lebih dekat lagi. Memang satu pengalaman yang tak dapat aku lupakan sampai bila-bila. So korang layan lah gambar-gambar ni ye.. FYI aku tak upload gambar Super Junior atas arahan pihak penganjur.…

Baca Lagi

1 2 3 36
Kembali Ke Atas