Category Archives: Video

Tonton Drama Korea Hanya Di Maaduu.com

Sejak dua menjak ni aku dah kemaruk dengan cerita tv Korea balik, dulu aku ni memang peminat setia drama dan movie Korea ni kat tv tapi sekarang nak tengok tv pun dah susah sebab terlalu banyak kerja dan tak ada … Continue reading

Posted in Video | Tagged , , , , , , , , , , | 1 Comment

Selamat Datang Ramadhan : VIDEO PENGUMUMAN PUASA 1432|2011

Marhaban Ya Ramadhan.. Alhamdulillah, esok kita akan mula berpuasa di bulan Ramadhan pada tahun 2011/1432H. Rasa sekejap je kan pejam celik dah nak puasa balik.. pastinya tahun ni kita akan lebih tingkatkan lagi amalan dan kerjakan perintah Allah dengan sepenuh … Continue reading

Posted in Video | Tagged , , , , | Add A Comment

Avatar II : My big Fat Pandora versus the deathly hallows striking back at Muriel’s Lethal Weopon:Realoaded

Hahaha macam-macam diorang ni kan.. tapi cayalah diorang sanggup buat video seakan-akan sama Avatar… tahniah kepada Hungry Beast Team, kerana video Avatar 2 trailer ini telah ditonton oleh 1.5 million hits di You Tube… perrrhhhh gila lah…

Posted in Video | Tagged , , , , , , | Add A Comment

Iklan Raya WiMAX 2008

hahaha funnykan video nih… bagus tul Wimax ini menunjukkan talian rangkaian dia tak sangkut-sangkut… kalau korang tengok the making of video ni lagi lawak… TMO Iklan Raya WiMAX 2008

Posted in Video | Tagged , , , | 2 Comments