Orang Kajang Memang Terbaik!

Category archive

Video - page 2

Avatar II : My big Fat Pandora versus the deathly hallows striking back at Muriel’s Lethal Weopon:Realoaded

dalam Video oleh

adam4adam online dating Hahaha macam-macam diorang ni kan.. tapi cayalah diorang sanggup buat video seakan-akan sama Avatar… tahniah kepada Hungry Beast Team, kerana video Avatar 2 trailer ini telah ditonton oleh 1.5 million hits di You Tube… perrrhhhh gila lah…

man söker kvinna i Strängnäs Baca Lagi

Iklan Raya WiMAX 2008

dalam Video oleh

god kontaktannonse hahaha funnykan video nih… bagus tul Wimax ini menunjukkan talian rangkaian dia tak sangkut-sangkut… kalau korang tengok the making of video ni lagi lawak… TMO Iklan Raya WiMAX 2008

Baca Lagi

Ran Feat Nur Sahila – Tunjukkan Cintamu

dalam Video oleh

Waaa ni berita baik bagi aku, kumpulan Ran band dari Indonesia ni berduet dengan anak N.D. Lala si Nur Sahila tu… Ni menunjukkan Ran akan bertapak kat Malaysia tak lama lagi, waduh-waduh aku memang minat bangat sama kumpulan Ran ni, eceh… dah skiping indon pulak aku ni 😛 , Ok nak cerita sikit tentang group…

Baca Lagi

Happy Tree Friends – Lawak Ganas

dalam Cinta/Macam-Macam/Video oleh

Happy Tree Friends adalah siri kartun Flash oleh syarikat Mondo Mini Shows dan dicipta oleh Kenn Navarro, Aubrey Ankrum dan Rhode Montijo. Siri Kartun ini telah menjadi satu fenomena di internet yang popular sejak penampilan pertamanya. Walaupun ia merupakan siri kartun dan banyak watak-watak comel dan kebudak-budakkan, tetapi ia tidak sesuai untuk ditonton oleh kanak-kanak,…

Baca Lagi

Sinetron Buku Harian Nayla & Penyakit Ataxia

dalam Kerja/Video oleh

Dah seminggu aku tengok cerita indon Buku Harian Nayla ni kat Youtube (Klik kat Playlist untuk ikuti cerita ni – http://www.youtube.com/watch?v=aMRDfSQkDdQ), pada mulanya ingatkan tak best cerita ni ye la sebab cerita ni adalah saduran dari cerita One littre of tears dari Jepun tuh… layan punya layan best la plak hehehehe sebab utamanya adalah Nayla…

Baca Lagi

Jom lawat Youtube saya!

dalam Video oleh

salam semua jom la lawat youtube page saya… kat dalam tu ada beberapa video konsert yang saya pernah pergi dan koleksi video-video klip kegemaran saya. Selamat Menonton!.. http://www.youtube.com/user/zaid7e

Baca Lagi

Kembali Ke Atas