Category Archives: Video

Avatar II : My big Fat Pandora versus the deathly hallows striking back at Muriel’s Lethal Weopon:Realoaded

Hahaha macam-macam diorang ni kan.. tapi cayalah diorang sanggup buat video seakan-akan sama Avatar… tahniah kepada Hungry Beast Team, kerana video Avatar 2 trailer ini telah ditonton oleh 1.5 million hits di You Tube… perrrhhhh gila lah…

Posted in Video | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Iklan Raya WiMAX 2008

hahaha funnykan video nih… bagus tul Wimax ini menunjukkan talian rangkaian dia tak sangkut-sangkut… kalau korang tengok the making of video ni lagi lawak… TMO Iklan Raya WiMAX 2008

Posted in Video | Tagged , , , | 2 Comments

Ran Feat Nur Sahila – Tunjukkan Cintamu

Waaa ni berita baik bagi aku, kumpulan Ran band dari Indonesia ni berduet dengan anak N.D. Lala si Nur Sahila tu… Ni menunjukkan Ran akan bertapak kat Malaysia tak lama lagi, waduh-waduh aku memang minat bangat sama kumpulan Ran ni, … Continue reading

Posted in Video | Tagged , , , , , | 4 Comments

Happy Tree Friends – Lawak Ganas

Happy Tree Friends adalah siri kartun Flash oleh syarikat Mondo Mini Shows dan dicipta oleh Kenn Navarro, Aubrey Ankrum dan Rhode Montijo. Siri Kartun ini telah menjadi satu fenomena di internet yang popular sejak penampilan pertamanya. Walaupun ia merupakan siri … Continue reading

Posted in Cinta, Macam-Macam, Video | Tagged , , , , , , | 5 Comments

Sinetron Buku Harian Nayla & Penyakit Ataxia

Dah seminggu aku tengok cerita indon Buku Harian Nayla ni kat Youtube (Klik kat Playlist untuk ikuti cerita ni – http://www.youtube.com/watch?v=aMRDfSQkDdQ), pada mulanya ingatkan tak best cerita ni ye la sebab cerita ni adalah saduran dari cerita One littre of … Continue reading

Posted in Kerja, Video | Tagged , , , , , | 4 Comments

Jom lawat Youtube saya!

salam semua jom la lawat youtube page saya… kat dalam tu ada beberapa video konsert yang saya pernah pergi dan koleksi video-video klip kegemaran saya. Selamat Menonton!.. http://www.youtube.com/user/zaid7e

Posted in Video | Tagged , , | Leave a comment