Orang Kajang Memang Terbaik!

Category archive

Uncategorized

Dah Berapa Bulan?

dalam Uncategorized oleh

qx dejtingsajt Dengar tajuk macam orang dok bertanya dah berapa bulan mengandung pulak kan. Eh jangan salah faham memang aku ni nampak gemuk tapi aku tak kandungkan anak sesiapa pun.  Hahaha.. saja dok melawak sekali sekala jangan la serius sangat korang. Ekceli aku ni dah beberapa bulan tak menghabdet blog ni. Memang rindu sangat nak menulis tips-tips…

netdate kontakt Baca Lagi

Rokok Haram? Rokok Seludup? Tak Main Lah!!

dalam Iklan/Uncategorized oleh

men seeking women in Bacchus Marsh Rokok seludup dekat Malaysia sekarang dah makin banyak terjual dah, senang je nak beli rokok seludup sekarang nie. Tahu tak, bila dah banyak sangat rokok haram atau rokok seludup ni masuk dalam pasaran, nanti lagi banyak jenayah terancang yang berlaku.. seperti yang berlaku di seluruh dunia termasuk juga di Malaysia. Bila kita beli rokok seludup nie…

married and flirting chat Baca Lagi

Wordless Wednesday : 32cm

dalam Uncategorized oleh

Ice Cream 32cm … kat mana? nantikan entry akan datang.. 🙂

Baca Lagi

Twitter Digest – 2013-02-11 to 2013-02-17

dalam Uncategorized oleh

haha solo lagi lah.. RT @RazlinaAlia: @mohdzaid ohhh..abg dh khwin kan…hihi -> hai dik.. RT @Mirul169: @mohdzaid hai. Abg -> 29 thn “@RazlinaAlia: @mohdzaid sama2..abg umur brpa??” in reply to RazlinaAlia -> Saya Mohd Zaid Othman bukan lah seorang yang baik. Tapi sy cuba buat benda baik lepas ni.. Insya Allah.. -> Siapa kata wanita…

Baca Lagi

1 2 3 15
Kembali Ke Atas