Category Archives: Uncategorized

Rokok Haram? Rokok Seludup? Tak Main Lah!!

Rokok seludup dekat Malaysia sekarang dah makin banyak terjual dah, senang je nak beli rokok seludup sekarang nie.¬†Tahu tak, bila dah banyak sangat rokok haram atau rokok seludup ni masuk dalam pasaran, nanti lagi banyak jenayah terancang yang berlaku.. seperti … Continue reading

Posted in Nuffnang, Uncategorized | Tagged , , , , , , , | 1 Comment

Blog dah bersawang

Assalamualaikum… lama gilers kan aku tak menghapdet blog ni. Kekangan bz bekerja sampai tak teringat pun yang aku ada blog.. sejak kerja broadcasting ni banyak benda aku belajar.. so blog ni insyaallah aku akan update selalu.. nak kena cari masa … Continue reading

Posted in Uncategorized | 1 Comment

Wordless Wednesday : 32cm

Ice Cream 32cm … kat mana? nantikan entry akan datang..

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , | 2 Comments

Belajar Perkataan Korea Tentang Keluarga

Hari ni aku nak share beberapa perkataan dalam bahasa Korea mengenai keluarga (Family) pula. Jom belajar.. Mana tau satu hari nanti bila melancong ke Korea kita boleh berbahasa diorang kan.. #justshare

Posted in Uncategorized | Add A Comment

Nota Ringkas – Giveaway RM50 – Mohdzaid.com

Harap maaf atas kelewatan untuk aku umumkan pemenang Giveaway RM50 – Mohdzaid.com ni. Insya Allah dalam hari isnin minggu depan aku akan umumkan ye..Maaf sangat-sangat sebab lambat sebab terlalu bz kerja sampai tak ada masa untuk pilih pemenang lagi. Harap … Continue reading

Posted in Uncategorized | Add A Comment

Tak Susah Pun Tutup Aurat..

@UstazDonDaniyel: @UstazAzharIdrus Cara-cara menutup aurat dengan betul dan sempurna. http://t.co/uJDtneSN Rasa lebih manis bila lihat wanita pandai menutup aurat mereka. Lelaki lebih suka apabila mendapat pasangannya yang menutupi aurat. Pekara yang paling penting adalah menjaga kesucian diri masing-masing. Ya Allah.. … Continue reading

Posted in Uncategorized | Add A Comment