Category Archives: Uncategorized

Dah Berapa Bulan?

Dengar tajuk macam orang dok bertanya dah berapa bulan mengandung pulak kan. Eh jangan salah faham memang aku ni nampak gemuk tapi aku tak kandungkan anak sesiapa pun.  Hahaha.. saja dok melawak sekali sekala jangan la serius sangat korang. Ekceli … Continue reading

Posted in Uncategorized | Add A Comment

Rokok Haram? Rokok Seludup? Tak Main Lah!!

Rokok seludup dekat Malaysia sekarang dah makin banyak terjual dah, senang je nak beli rokok seludup sekarang nie. Tahu tak, bila dah banyak sangat rokok haram atau rokok seludup ni masuk dalam pasaran, nanti lagi banyak jenayah terancang yang berlaku.. seperti … Continue reading

Posted in Nuffnang, Uncategorized | Tagged , , , , , , , | 2 Comments

Blog dah bersawang

Assalamualaikum… lama gilers kan aku tak menghapdet blog ni. Kekangan bz bekerja sampai tak teringat pun yang aku ada blog.. sejak kerja broadcasting ni banyak benda aku belajar.. so blog ni insyaallah aku akan update selalu.. nak kena cari masa … Continue reading

Posted in Uncategorized | 1 Comment

Wordless Wednesday : 32cm

Ice Cream 32cm … kat mana? nantikan entry akan datang..

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , | 2 Comments