Category Archives: Kerja

Santa Claus Is Coming

Ho..ho..ho… Apahal tetiba cerita pasal Santa pulak ni kan.. Haha bukan apa petang tadi kat office aku ada buat majlis pre sambutan x-mas. Memang tiap-tiap perayaan kat company tempat aku kerja ni ada buat something istimewa. Tahun ni banyak pula … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , , , , | 2 Comments

Kerja Melampau

Sekadar Gambar Hiasan Sejak kebelakangan ni badan asik sakit memanjang. Buat tu sakit buat ni sakit.. sampai dalam seminggu aku kena 3-4 kali migraine sampai langsung tak boleh nak buat semua kerja. Baru-baru ni pinggang pulak buat hal sampai tak … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , , , , , | 5 Comments

Hari Kedua Januari Aku Di Cibai

Mood aku hari ni agak kurang baik sebab baru lepas dimaki hamun oleh seseorang dan di CIBAI kan. Apalah nasib badan, bekerja menjawab panggilan telefon ni memang banyak cabarannya. Memang banyak kene sabar dan beristifar kepada Allah. Memanglah orang cakap … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , | 10 Comments

Sambutan Hari Jadi @ Upper East Side Cafe – Berjaya Times Square

Tahniah dan Selamat Hari Jadi kepada semua rakan-rakan pejabat yang dah tua-tua tu.. hehe, sambutan berlangsung dah dekat 2 minggu lepas tapi baru hari ni berkesempatan nak masukkan dalam blog, boleh kan? tak salah kan?.. huhu.. Ramai gak ye yang … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , , , | Add A Comment

Stres Di Tempat Pekerjaan?

Adakah korang rasa korang pun stres di tempat pekerjaan?… Image thanks to : http://theministryofmind.blogspot.com/ dan kalau rasa korang nak tahu cara kurangkan stress tu bolehlah gi kat link blog tuan minister tu ye…  kalau tak pun boleh dapatkan di hospital-hospital … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , | Add A Comment

Selamat Pengantin Baru Cida & Azril

Ucapan tahniah dan selamat pengantin baru kepada kawan pejabat aku iaitu Cida dan Azril atas perkahwinan yang cukup meriah, semoga kau dan suami kekal ke akhir hayat. Terima kasih la cida hidangkan makanan kat kitaorang walaupun kita orang datang lambat … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , , , | 2 Comments

Selamat Hari Bekerja

Hari ni aku jalan-jalan blog kengkawan semua cerita pasal selamat hari pekerja… tapi entry aku hari ni nak wish selamat hari bekerja kepada semua pekerja-pekerja yang bekerja di hari pekerja. Enam tahun aku bekerja tak pernah sekali pun aku cuti … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , , | Add A Comment

Tayar Motor Pancit Lagi…

Tension betul aku hari ni, dah la kerja malam balik pukul 7pagi, tengok motor pancit kat carpark office pulak. Geram tul mesti ada umat yang dengki ngan aku ni. Selalu sangat motor aku dipancitkan. Hari tu side mirror kiri kanan … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , , , , | 8 Comments

Atas Permintaan Bugil dan Yusron – Casablanca (Bertie Higgins)

Hai kawan-kawan…. hehehe shah bugil dan yusri a.k.a yusron ni aku tujukan lagu kegemaran aku kat korang dan bakal adik ipar korang a.k.a. awek aku si alice in wonderland. Puas hati yek!.. hihihi.. aku memang suka lagu-lagu lama wei, korang … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , | 1 Comment

7-Eleven Bowling Tournament 2008

Pagi lagi dah bangun tidur, siap-siap pergi kerja makan kat kedai mamak dan terus ke Berjaya Times Square untuk pack2 hadiah dan goodie bag, semuanya berjalan dengan lancar. Para pemenang pun semuanya puas hati dengan hadiah2 yang kitaorang berikan hehehe.. … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , , , , | 2 Comments