Category Archives: Kerja

Santa Claus Is Coming

Ho..ho..ho… Apahal tetiba cerita pasal Santa pulak ni kan.. Haha bukan apa petang tadi kat office aku ada buat majlis pre sambutan x-mas. Memang tiap-tiap perayaan kat company tempat aku kerja ni ada buat something istimewa. Tahun ni banyak pula … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , , , , | 2 Comments

Kerja Melampau

Sekadar Gambar Hiasan Sejak kebelakangan ni badan asik sakit memanjang. Buat tu sakit buat ni sakit.. sampai dalam seminggu aku kena 3-4 kali migraine sampai langsung tak boleh nak buat semua kerja. Baru-baru ni pinggang pulak buat hal sampai tak … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , , , , , | 5 Comments

Hari Kedua Januari Aku Di Cibai

Mood aku hari ni agak kurang baik sebab baru lepas dimaki hamun oleh seseorang dan di CIBAI kan. Apalah nasib badan, bekerja menjawab panggilan telefon ni memang banyak cabarannya. Memang banyak kene sabar dan beristifar kepada Allah. Memanglah orang cakap … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , | 10 Comments

Sambutan Hari Jadi @ Upper East Side Cafe – Berjaya Times Square

Tahniah dan Selamat Hari Jadi kepada semua rakan-rakan pejabat yang dah tua-tua tu.. hehe, sambutan berlangsung dah dekat 2 minggu lepas tapi baru hari ni berkesempatan nak masukkan dalam blog, boleh kan? tak salah kan?.. huhu.. Ramai gak ye yang … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , , , | Add A Comment

Stres Di Tempat Pekerjaan?

Adakah korang rasa korang pun stres di tempat pekerjaan?… Image thanks to : http://theministryofmind.blogspot.com/ dan kalau rasa korang nak tahu cara kurangkan stress tu bolehlah gi kat link blog tuan minister tu ye…  kalau tak pun boleh dapatkan di hospital-hospital … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , | Add A Comment

Selamat Pengantin Baru Cida & Azril

Ucapan tahniah dan selamat pengantin baru kepada kawan pejabat aku iaitu Cida dan Azril atas perkahwinan yang cukup meriah, semoga kau dan suami kekal ke akhir hayat. Terima kasih la cida hidangkan makanan kat kitaorang walaupun kita orang datang lambat … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , , , | 2 Comments