Orang Kajang Memang Terbaik!

Category archive

Kerja

Mimbar Akhir Pencetus Ummah

dalam Kerja oleh

site de rencontre amoureuse gratuit en cote divoire Siapa agaknya empat calon finalis #Pencetusummah yang bakal dinobatkan juara musim kedua ni? Pastinya dah nak masuk 7 minggu rancangan ni bersiaran dan macam-macam tazkirah kita dah dengar. Nampaknya peseta kali ini bukan calang-calang semuanya hebat belaka. PU Azman, PU Lokman, PU Yusof dan PU Faiz semua ada karisma masing-masing dan mampu menggoncangkan fenomena islamik…

meet russian brides Baca Lagi

Santa Claus Is Coming

dalam Kerja oleh

Ho..ho..ho… Apahal tetiba cerita pasal Santa pulak ni kan.. Haha bukan apa petang tadi kat office aku ada buat majlis pre sambutan x-mas. Memang tiap-tiap perayaan kat company tempat aku kerja ni ada buat something istimewa. Tahun ni banyak pula yang si santa ni bawak. Kalau tak tu tiap tahun melopong je tengok orang lain…

Baca Lagi

Kerja Melampau

dalam Kerja oleh

Sekadar Gambar Hiasan Sejak kebelakangan ni badan asik sakit memanjang. Buat tu sakit buat ni sakit.. sampai dalam seminggu aku kena 3-4 kali migraine sampai langsung tak boleh nak buat semua kerja. Baru-baru ni pinggang pulak buat hal sampai tak boleh nak berjalan. Memang risau sebenarnya penyakit aku ni. Tapi bila cek kat doktor barulah…

Baca Lagi

Hari Kedua Januari Aku Di Cibai

dalam Kerja oleh

Mood aku hari ni agak kurang baik sebab baru lepas dimaki hamun oleh seseorang dan di CIBAI kan. Apalah nasib badan, bekerja menjawab panggilan telefon ni memang banyak cabarannya. Memang banyak kene sabar dan beristifar kepada Allah. Memanglah orang cakap customer is always right. Tapi kita sebagai manusia ada budi bahasakan? mana perginya budi bahasa…

Baca Lagi

Sambutan Hari Jadi @ Upper East Side Cafe – Berjaya Times Square

dalam Kerja oleh

Tahniah dan Selamat Hari Jadi kepada semua rakan-rakan pejabat yang dah tua-tua tu.. hehe, sambutan berlangsung dah dekat 2 minggu lepas tapi baru hari ni berkesempatan nak masukkan dalam blog, boleh kan? tak salah kan?.. huhu.. Ramai gak ye yang celebrate birthday bulan March, April dan May ni yek.. boss aku memang bestlah kalau tak…

Baca Lagi

Kembali Ke Atas