Category Archives: Kerja

Mimbar Akhir Pencetus Ummah

Siapa agaknya empat calon finalis #Pencetusummah yang bakal dinobatkan juara musim kedua ni? Pastinya dah nak masuk 7 minggu rancangan ni bersiaran dan macam-macam tazkirah kita dah dengar. Nampaknya peseta kali ini bukan calang-calang semuanya hebat belaka. PU Azman, PU … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , , , , , | Add A Comment

Santa Claus Is Coming

Ho..ho..ho… Apahal tetiba cerita pasal Santa pulak ni kan.. Haha bukan apa petang tadi kat office aku ada buat majlis pre sambutan x-mas. Memang tiap-tiap perayaan kat company tempat aku kerja ni ada buat something istimewa. Tahun ni banyak pula … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , , , , | 2 Comments

Kerja Melampau

Sekadar Gambar Hiasan Sejak kebelakangan ni badan asik sakit memanjang. Buat tu sakit buat ni sakit.. sampai dalam seminggu aku kena 3-4 kali migraine sampai langsung tak boleh nak buat semua kerja. Baru-baru ni pinggang pulak buat hal sampai tak … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , , , , , | 5 Comments

Hari Kedua Januari Aku Di Cibai

Mood aku hari ni agak kurang baik sebab baru lepas dimaki hamun oleh seseorang dan di CIBAI kan. Apalah nasib badan, bekerja menjawab panggilan telefon ni memang banyak cabarannya. Memang banyak kene sabar dan beristifar kepada Allah. Memanglah orang cakap … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , | 10 Comments