Category Archives: Diriku

Suamiku Encik Sotong Episod Akhir

Pejam celik dah 20 minggu episod #SuamikuEncikSotong ni kan, aku ni nak kata penggemar drama melayu tu tak la sangat tapi bagi aku cerita encik sotong ni memang sempoi dan rasa releks je bila layan. Lebih-lebih lagi ada Amyra Rosli … Continue reading

Posted in Diriku, Instagram | Tagged , , , , | 1 Comment

Jom Kurus 9 KG

Asik-asik bila menulis blog aku mesti nak cakap “ahhh lamanya tak update blog”, “dah bersawang blog aku ni..”, “alamak bz la tak dapat update blog” haha tu semua sebenarnya ayat cliche yang selalu blogger ungkapkan bila dah lama tak mengemaskini blog … Continue reading

Posted in Diriku, Instagram | Tagged , , , , , , , , , , | Add A Comment

Penarik Kereta Atau Penyamun?

Pertama sekali nak cakap siapa yang belum bayar kereta tu sila bayar secepat mungkin. Siapa yang tertunggak kereta sampai 2 bulan tu silalah jelaskan cepat sebelum si bangsat penarik kereta penyamun ni datang menghantui diri anda. Aku cakap ni sebenarnya … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , | Add A Comment

Madah Cintaku

Saat kakiku melangkah masuk ke ruang legarmu, terasa lemah sendi anggota. Namun kugagahi jua demi sebuah impianku,cita-citaku dan harapan. Kutatapi sekelilingnya, ternyata sangkaan menerpa jauh. Segalanya penuh dengan keindahan dan kedamaian. Kumasuk ke sebuah bilik dan kutatapinya. Lalu duduk dan … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , | Add A Comment