Category Archives: Diriku

Penarik Kereta Atau Penyamun?

Pertama sekali nak cakap siapa yang belum bayar kereta tu sila bayar secepat mungkin. Siapa yang tertunggak kereta sampai 2 bulan tu silalah jelaskan cepat sebelum si bangsat penarik kereta penyamun ni datang menghantui diri anda. Aku cakap ni sebenarnya … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , | Add A Comment

Madah Cintaku

Saat kakiku melangkah masuk ke ruang legarmu, terasa lemah sendi anggota. Namun kugagahi jua demi sebuah impianku,cita-citaku dan harapan. Kutatapi sekelilingnya, ternyata sangkaan menerpa jauh. Segalanya penuh dengan keindahan dan kedamaian. Kumasuk ke sebuah bilik dan kutatapinya. Lalu duduk dan … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , | Add A Comment

Nukilan Cinta Dari Kekasih

Kita ditemukan melalui satu pertemuan. Lalu bergelar sahabat. Ibarat tali tersimpul mati. Terlalu erat dan tidak dapat dileraikan. Melainkan ketentuan Tuhan. Setiap detik dihias pelbagai kenangan, semalam berlalu begitu pantas. Meninggalkan pelbagai kisah. Namun.. hari-hari berlalu tetap menjadi kenangan. Mustahil … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , | Add A Comment

Abang… Adik Takut… Adik Nak Dukung…

Gempar kejap hari tu bila tengok anak-anak aku (Sugar Glider) bermesra-mesraan macam nak beromen pun ada jugak. Bukan tak nak bagi sebab diorang ni masih Joey lagi dan tak sepatutnya nak berkelamin dalam usia yang muda. Jadi apa lagi sebagai … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , | Add A Comment

Lepak-Lepak Dengan Geng Sugar Glider

Kalau cakap pasal geng blogger ke geng twitter ke geng facebook ke aku selalu lah join tapi jumaat lepas aku lepak dengan geng Sugar Glider (SG) pulak, ada aku, Azim, Chot, Angah dan kawan dia, Amy dan suami… Best sangat … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , | Add A Comment

Kini Aku Seorang Pembela Sugar Glider

Sebenarnya dah lama aku mengidam nak bela Sugar Glider (SG). Bukan sebab nak ikut-ikut orang bela aku pun nak bela tapi sebab SG ni sangat comel dan manja dan naluri aku sendiri yang nak sangat jaga Suggies ni. Sugar Slider … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment