Orang Kajang Memang Terbaik!

Category archive

Cinta

Dugaan Bila Berjauhan

dalam Cinta oleh

locali x single Memang betul cakap pepatah “Jauh di mata dekat di hati”. Bila jauh perasaan rindu semakin menebal dalam diri ni. Masa inilah macam-macam dugaan yang datang.  Nak atau tak kita kena  laluinya jugak. Masa berjauhan ni la hati kena kental. Kalau rapuh musnahlah semua. Masa inilah kita kena dekat. Tak semestinya berjumpa depan mata kalau nak…

best dating sites worldwide Baca Lagi

Konvokesyen Politeknik Merlimau Kali Ke 9

dalam Cinta oleh

  3 tahun yang lalu aku dan mak pergi ke Politeknik Merlimau Melaka sebab nak hantar adik aku Uzair nak belajar kat sana, hari ni segulung diploma telah dia tunjukkan dan buktikan kat kami. Tahniah adik, kami semua bangga dengan kau berjaya dalam pelajaran. Sekarang ni belajar elok-elok pulak ye kat Uniten tu.. lepas ni…

Baca Lagi

Happy Tree Friends – Lawak Ganas

dalam Cinta/Macam-Macam/Video oleh

Happy Tree Friends adalah siri kartun Flash oleh syarikat Mondo Mini Shows dan dicipta oleh Kenn Navarro, Aubrey Ankrum dan Rhode Montijo. Siri Kartun ini telah menjadi satu fenomena di internet yang popular sejak penampilan pertamanya. Walaupun ia merupakan siri kartun dan banyak watak-watak comel dan kebudak-budakkan, tetapi ia tidak sesuai untuk ditonton oleh kanak-kanak,…

Baca Lagi

Kembali Ke Atas