Category Archives: Blog

I Pilih U Sebab U POWER!

Tak kenal maka tak cinta, aku ni memang susah kalau korang nak suruh tukar pakai line telephone lain. Sebab aku ni jenis yang setia kalau dah pakai satu tu sampai la sudah itu je yang aku pakai. Tapi sejak pakai … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Cara Mudah Dapatkan iPhone 6s Dan iPhone 6s Plus Dengan Flexi U MicroCredit

Nak pakai iPhone 6s tapi aku tak mampu lagi. Mengidam nak pakai tu dah lama, dah usha macam-macam smartphone tapi iPhone 6s juga yang terpahat di hati. Nak tak nak, aku kena cari gak jalan supaya aku dapat memilikinya satu … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , | 483 Comments

Jejak Stormtroopers

#Stormtroopers were the elite soldiers of the Galactic Empire. Sebelah tu nak panggil apa pulak? #StarWars #Iphone6. Huhu demam Star Wars bermula balik. Memang layan petang semalam dapat bergambar dengan Stormtroopers. Untungnya office aku ni dalam lif pun diorang letak sticker … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , | 5 Comments

Naik Electric Scooter Barulah Hipster!

Nak pergi kerja jam, nak pergi pasar jam, nak pergi mana-mana pun susah jalan raya hari ini susah nak cakaplah, siang malam pun asik sesak dengan kerendaan baik besar mahupun kenderaan motosikal. Lagi ditambah dengan ekonomi negara yang meruncing mengakibatkan … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , , , | 5 Comments

Pengorbanan Cinta Seorang Isteri

Percintaan antara suami isteri memanglah indah belaka, tapi adakalanya gelombang rintangan akan menjadi batu pengukur sejauh mana kesetiaannya. Untuk menempuh dunia percintaan memerlukan begitu banyak pengorbanan. Bila cinta itu sendiri didustai, mampulah badai gelora diharungi? Terimalah setulus hati, janji yang telah termeterai moga-moga cinta kita … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , | 6 Comments

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada yang cakap rokok elektronik ni lagi buruk kesannya dari rokok biasa. Mana-mana pun pendapat yang penting tepuk dada sendiri dan tanya diri sendiri kenapa dok mengisap. Aku dah … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , | Leave a comment