Category Archives: Blog

Mimbar Akhir Pencetus Ummah

Siapa agaknya empat calon finalis #Pencetusummah yang bakal dinobatkan juara musim kedua ni? Pastinya dah nak masuk 7 minggu rancangan ni bersiaran dan macam-macam tazkirah kita dah dengar. Nampaknya peseta kali ini bukan calang-calang semuanya hebat belaka. PU Azman, PU … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , , , , , | Add A Comment

Rude Acoustic Cover by Faizul Sani

Sebab aku suka sangat lagu ni dan Faizul AF pun buat cover lagu ni jadi aku nak share lah kat blog ni gak.. jom ramai-ramai tengon version cover Faizul ye dan komen kat Youtube dia.

Posted in Video | Tagged , , , , | Add A Comment

Dugaan Bila Berjauhan

Memang betul cakap pepatah “Jauh di mata dekat di hati”. Bila jauh perasaan rindu semakin menebal dalam diri ni. Masa inilah macam-macam dugaan yang datang.  Nak atau tak kita kena  laluinya jugak. Masa berjauhan ni la hati kena kental. Kalau … Continue reading

Posted in Cinta | Tagged , , | Add A Comment

Dah Berapa Bulan?

Dengar tajuk macam orang dok bertanya dah berapa bulan mengandung pulak kan. Eh jangan salah faham memang aku ni nampak gemuk tapi aku tak kandungkan anak sesiapa pun.  Hahaha.. saja dok melawak sekali sekala jangan la serius sangat korang. Ekceli … Continue reading

Posted in Uncategorized | Add A Comment