Orang Kajang Memang Terbaik!

Category archive

Blog

I Pilih U Sebab U POWER!

dalam Blog oleh

kvinde søger kvinde I Vordingborg Tak kenal maka tak cinta, aku ni memang susah kalau korang nak suruh tukar pakai line telephone lain. Sebab aku ni jenis yang setia kalau dah pakai satu tu sampai la sudah itu je yang aku pakai. Tapi sejak pakai U Mobile ni aku dah jatuh hati dengan liputan rangkaian 4G LTE diorang yang dah…

tyska dejtingsajter Baca Lagi

Cara Mudah Dapatkan iPhone 6s Dan iPhone 6s Plus Dengan Flexi U MicroCredit

dalam Blog oleh

Nak pakai iPhone 6s tapi aku tak mampu lagi. Mengidam nak pakai tu dah lama, dah usha macam-macam smartphone tapi iPhone 6s juga yang terpahat di hati. Nak tak nak, aku kena cari gak jalan supaya aku dapat memilikinya satu hari nanti. Tapi bila aku terbaca cara termudah untuk mendapatkan iPhone 6s dan iPhone 6s Plus…

Baca Lagi

Jejak Stormtroopers

dalam Blog oleh

#Stormtroopers were the elite soldiers of the Galactic Empire. Sebelah tu nak panggil apa pulak? #StarWars #Iphone6. Huhu demam Star Wars bermula balik. Memang layan petang semalam dapat bergambar dengan Stormtroopers. Untungnya office aku ni dalam lif pun diorang letak sticker Star Wars Darth Vader. Sebenarnya saja nak cakap kalaulah Star Wars ni bebetul wujud aku rasa mau…

Baca Lagi

Naik Electric Scooter Barulah Hipster!

dalam Diriku oleh

Nak pergi kerja jam, nak pergi pasar jam, nak pergi mana-mana pun susah jalan raya hari ini susah nak cakaplah, siang malam pun asik sesak dengan kerendaan baik besar mahupun kenderaan motosikal. Lagi ditambah dengan ekonomi negara yang meruncing mengakibatkan kejatuhan matawang dan kenaikkan harga minyak yang pastinya membebankan semua. Tapi semua ni dapat diatasi…

Baca Lagi

Pengorbanan Cinta Seorang Isteri

dalam Blog oleh

Percintaan antara suami isteri memanglah indah belaka, tapi adakalanya gelombang rintangan akan menjadi batu pengukur sejauh mana kesetiaannya. Untuk menempuh dunia percintaan memerlukan begitu banyak pengorbanan. Bila cinta itu sendiri didustai, mampulah badai gelora diharungi? Terimalah setulus hati, janji yang telah termeterai moga-moga cinta kita kekal ke hujung usia di dunia ini dan di akhirat nanti. Jom baca kisah sedih pengorbanan…

Baca Lagi

Isap Vapor Ok Kot!

dalam Diriku oleh

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada yang cakap rokok elektronik ni lagi buruk kesannya dari rokok biasa. Mana-mana pun pendapat yang penting tepuk dada sendiri dan tanya diri sendiri kenapa dok mengisap. Aku dah terjebak dah dengan vape ni, ala isap asap berperisa je kot, lek la bro.. baru-baru…

Baca Lagi

1 2 3 90
Kembali Ke Atas