Category Archives: Blog

Apa yang terkini di Instagram?

Dah besar anak buah aku ni. Jadi anak yang baik ye kakak. Jangan nakal-nakal tau. Psst : Ini post automatik dari Instagram tau! jom la usha dan follow instagram aku di instagr.am/za8__

Posted in Instagram | Leave a comment

Apa yang terkini di Instagram?

Pertama kali jumpa Wak Doyok! perrhhh serius kacak beb dia ni, bukan apa dia sah-sah la ramai peminat disebabkan style dia yang hipster tu.

Posted in Instagram | Leave a comment

Apa yang terkini di Instagram?

Terserempak dengan YB @khairykj kat Bazaar Ramadan Bangsar. Tinggi pulak dia.. Tapi sempoi orangnya.

Posted in Instagram | Leave a comment

I Pilih U Sebab U POWER!

Tak kenal maka tak cinta, aku ni memang susah kalau korang nak suruh tukar pakai line telephone lain. Sebab aku ni jenis yang setia kalau dah pakai satu tu sampai la sudah itu je yang aku pakai. Tapi sejak pakai … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Cara Mudah Dapatkan iPhone 6s Dan iPhone 6s Plus Dengan Flexi U MicroCredit

Nak pakai iPhone 6s tapi aku tak mampu lagi. Mengidam nak pakai tu dah lama, dah usha macam-macam smartphone tapi iPhone 6s juga yang terpahat di hati. Nak tak nak, aku kena cari gak jalan supaya aku dapat memilikinya satu … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , | 483 Comments

Jejak Stormtroopers

#Stormtroopers were the elite soldiers of the Galactic Empire. Sebelah tu nak panggil apa pulak? #StarWars #Iphone6. Huhu demam Star Wars bermula balik. Memang layan petang semalam dapat bergambar dengan Stormtroopers. Untungnya office aku ni dalam lif pun diorang letak sticker … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , | 5 Comments