Category Archives: Blog

Apa yang terkini di Instagram?

Usasawan muda berjinak-jinak dengan dunia wangian. Siapa berminat boleh hubungi ejen Kajang #Yedkajang dan ejen Seremban 2 @epulism atau boleh terus contact HQ di @syazsuleiman. Kami bakal berkembang di belah utaraq, pandai timur dan selatan tanah air tidak lama lagi. … Continue reading

Posted in Instagram | Leave a comment

Apa yang terkini di Instagram?

Merasa makan TR yang sedap tu. Yummieeee. #MarketingTeam Psst : Ini post automatik dari Instagram tau! jom la usha dan follow instagram aku di instagr.am/za8__

Posted in Instagram | Leave a comment

Apa yang terkini di Instagram?

Buat muka gedik sikit apa de hal. Jangan tahu nak komplain je awak tu macam la lawo sangat. #akuyangpostkauyangpanas Psst : Ini post automatik dari Instagram tau! jom la usha dan follow instagram aku di instagr.am/za8__

Posted in Instagram | Leave a comment

Apa yang terkini di Instagram?

#Repost @akademifantasia with @repostapp・・・Jom tengok sambungan dari sesi ujibakat #AF2016 Yed Kajang. Usaha penting katanya untuk sertai ujibakat #AF2016 ni! Korang yang mana ada keazaman macam Yed Kajang ni datang la sertai ujibakat #AF2016 pada 15, 16, dan 17 Julai … Continue reading

Posted in Instagram | Leave a comment

Apa yang terkini di Instagram?

#Repost @akademifantasia with @repostapp・・・Selepas Abang Ketak ujibakat #AF2016 haritu, ni datang pulak Yed Kajang! Suara mantap katanya dan ada ciri-ciri yang di cari para juri. Betul ke? Korang yang mana nak datang ujibakat #AF2016 buat persediaan betul-betul ok! Untuk info … Continue reading

Posted in Instagram | Leave a comment

Apa yang terkini di Instagram?

Ada-ada je anak buah den ni. Psst : Ini post automatik dari Instagram tau! jom la usha dan follow instagram aku di instagr.am/za8__

Posted in Instagram | Leave a comment