Category Archives: Blog

Suamiku Encik Sotong Episod Akhir

Pejam celik dah 20 minggu episod #SuamikuEncikSotong ni kan, aku ni nak kata penggemar drama melayu tu tak la sangat tapi bagi aku cerita encik sotong ni memang sempoi dan rasa releks je bila layan. Lebih-lebih lagi ada Amyra Rosli … Continue reading

Posted in Diriku, Instagram | Tagged , , , , | 1 Comment

Jom Kurus 9 KG

Asik-asik bila menulis blog aku mesti nak cakap “ahhh lamanya tak update blog”, “dah bersawang blog aku ni..”, “alamak bz la tak dapat update blog” haha tu semua sebenarnya ayat cliche yang selalu blogger ungkapkan bila dah lama tak mengemaskini blog … Continue reading

Posted in Diriku, Instagram | Tagged , , , , , , , , , , | Add A Comment

Mimbar Akhir Pencetus Ummah

Siapa agaknya empat calon finalis #Pencetusummah yang bakal dinobatkan juara musim kedua ni? Pastinya dah nak masuk 7 minggu rancangan ni bersiaran dan macam-macam tazkirah kita dah dengar. Nampaknya peseta kali ini bukan calang-calang semuanya hebat belaka. PU Azman, PU … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , , , , , | Add A Comment

Rude Acoustic Cover by Faizul Sani

Sebab aku suka sangat lagu ni dan Faizul AF pun buat cover lagu ni jadi aku nak share lah kat blog ni gak.. jom ramai-ramai tengon version cover Faizul ye dan komen kat Youtube dia.

Posted in Video | Tagged , , , , | Add A Comment