Category Archives: Blog

Rude Acoustic Cover by Faizul Sani

Sebab aku suka sangat lagu ni dan Faizul AF pun buat cover lagu ni jadi aku nak share lah kat blog ni gak.. jom ramai-ramai tengon version cover Faizul ye dan komen kat Youtube dia.

Posted in Video | Tagged , , , , | Add A Comment

Dugaan Bila Berjauhan

Memang betul cakap pepatah “Jauh di mata dekat di hati”. Bila jauh perasaan rindu semakin menebal dalam diri ni. Masa inilah macam-macam dugaan yang datang.  Nak atau tak kita kena  laluinya jugak. Masa berjauhan ni la hati kena kental. Kalau … Continue reading

Posted in Cinta | Tagged , , | Add A Comment

Dah Berapa Bulan?

Dengar tajuk macam orang dok bertanya dah berapa bulan mengandung pulak kan. Eh jangan salah faham memang aku ni nampak gemuk tapi aku tak kandungkan anak sesiapa pun.  Hahaha.. saja dok melawak sekali sekala jangan la serius sangat korang. Ekceli … Continue reading

Posted in Uncategorized | Add A Comment

Perpisahan

Perpisahan meleraikan kasih Menagih runtuhan tangis Mengimbau himpunan kenangan Menitis serangkai rasa Raja juntai air mata Jika hilang emas di timur Tanyalah pada mentari Jika hilang salju di gunung Tanyalah lurah yang memungkiri janji Jika hilang kasih sayang Pada siapa … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , | Add A Comment