Category Archives: Album Lirik Video

SMASH – I Heart You (Live Showcase @ Sg. Wang Plaza)

Video ini ditujukan khas buat semua peminat SMASH di Malaysia dan Indonesia. Dirakam semasa kehadiran SMASH membuat lawatan dan Showcase di Sg.Wang Plaza Kuala Lumpur Malaysia. Semoga terhibur ye.. SMASH – I Heart You Lyrics

Posted in Review Album (Luar Negara) | Tagged , , , , , , , , , | 2 Comments

SMASH – Ada Cinta (Live Showcase @ Sg. Wang Plaza)

Video ini ditujukan khas buat semua peminat SMASH di Malaysia dan Indonesia. Dirakam semasa kehadiran SMASH membuat lawatan dan Showcase di Sg.Wang Plaza Kuala Lumpur Malaysia. Semoga terhibur ye.. SMASH – Ada Cinta Lyrics

Posted in Review Album (Luar Negara) | Tagged , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

SMASH – Selalu Bersama (Live Showcase @ Sg. Wang Plaza)

Video ini ditujukan khas buat semua peminat SMASH di Malaysia dan Indonesia. Dirakam semasa kehadiran SMASH membuat lawatan dan Showcase di Sg.Wang Plaza Kuala Lumpur Malaysia. Semoga terhibur ye.. Lirik : SMASH – Selalu Bersama Lyrics

Posted in Review Album (Luar Negara) | Tagged , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

VIDEO EKSKLUSIF – SM*SH Untuk Pembaca Mohdzaid.com

VIDEO EKSKLUSIF – SM*SH Untuk Pembaca Mohdzaid.com. Nantikan cerita lanjut tentang SMASH ye.. aku akan update secepat mungkin apa-apa pun SMASH memang sporting giler dan happening habis.. dan yang bestnya diorang ni hensem-hensem.. bak kata Rangga SMASH “Jambu-Jambu” haha..

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Album “Anuar Zain” Menggamit Perasaan

  Lama rasanya aku tak buat review album kat blog ni kan?.. tapi kali ni aku teringin benar nak buat review album terbaru Anuar Zain ni.. sebab bagi aku lagu-lagu dalam album ni memang terbaik dan melodi yang disampaikan sangat … Continue reading

Posted in Review Album (Malaysia) | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

‘PENERANG HATI’ 6IXTH SENSE – SAUJANA

Menarik dunia industri musik tanahair sekarang ni diceriakan lagi dengan lagu-lagu bercorak keimanan dan ketakwaan di bulan Ramadhan. Terbaharu seperti yang kita dengar dicorong-corong radio sekarang tengah hangat dengan lagu Penerang Hati yang didendangkan oleh kumpulan nasyid Saujana dan 6ixth … Continue reading

Posted in Review Album (Malaysia) | Tagged , , , , , , , , , , , , | Add A Comment