Category Archives: Album Lirik Video

Aku kan pergi Pergi ku tak akan kembali

Meremang jap bulu roma aku bila baca dan dengar sepatah-sepatah lirik dalam lagu Teman Pengganti dari Malique feat Black ni. Memang penuh dengan makna tersirat dan tersurat. Tak sangka aku Malaysia memang banyak lagu-lagu yang bagus dan penuh dengan seni … Continue reading

Posted in Album Lirik Video, Review Album (Malaysia) | Tagged , , , , , , , , , , | 14 Comments

Harris Alif – Kisah Yang Terindah

  Sekali sekala jadi wartawan jemputan untuk blog ChillOut.MY ni seronok juga kan.. bukan senang tau nak jadi wartawan ni atau lebih dikenali sebagai wartawan blogger. Kenapa aku cakap wartawan blogger? sebab wartawan blogger ni tak dapat bayaran pun saja … Continue reading

Posted in Review Album (Malaysia) | Tagged , , , , , , , , | 4 Comments

SMASH – I Heart You (Live Showcase @ Sg. Wang Plaza)

Video ini ditujukan khas buat semua peminat SMASH di Malaysia dan Indonesia. Dirakam semasa kehadiran SMASH membuat lawatan dan Showcase di Sg.Wang Plaza Kuala Lumpur Malaysia. Semoga terhibur ye.. SMASH – I Heart You Lyrics

Posted in Review Album (Luar Negara) | Tagged , , , , , , , , , | 2 Comments

SMASH – Ada Cinta (Live Showcase @ Sg. Wang Plaza)

Video ini ditujukan khas buat semua peminat SMASH di Malaysia dan Indonesia. Dirakam semasa kehadiran SMASH membuat lawatan dan Showcase di Sg.Wang Plaza Kuala Lumpur Malaysia. Semoga terhibur ye.. SMASH – Ada Cinta Lyrics

Posted in Review Album (Luar Negara) | Tagged , , , , , , , , , , , , | Add A Comment