Orang Kajang Memang Terbaik!

Category archive

Album Lirik Video - page 2

SMASH – I Heart You (Live Showcase @ Sg. Wang Plaza)

dalam Review Album (Luar Negara) oleh

chat con cam amateur Video ini ditujukan khas buat semua peminat SMASH di Malaysia dan Indonesia. Dirakam semasa kehadiran SMASH membuat lawatan dan Showcase di Sg.Wang Plaza Kuala Lumpur Malaysia. Semoga terhibur ye.. SMASH – I Heart You Lyrics

interracial dating couples Baca Lagi

SMASH – Ada Cinta (Live Showcase @ Sg. Wang Plaza)

dalam Review Album (Luar Negara) oleh

Video ini ditujukan khas buat semua peminat SMASH di Malaysia dan Indonesia. Dirakam semasa kehadiran SMASH membuat lawatan dan Showcase di Sg.Wang Plaza Kuala Lumpur Malaysia. Semoga terhibur ye.. SMASH – Ada Cinta Lyrics

Baca Lagi

SMASH – Selalu Bersama (Live Showcase @ Sg. Wang Plaza)

dalam Review Album (Luar Negara) oleh

Video ini ditujukan khas buat semua peminat SMASH di Malaysia dan Indonesia. Dirakam semasa kehadiran SMASH membuat lawatan dan Showcase di Sg.Wang Plaza Kuala Lumpur Malaysia. Semoga terhibur ye.. Lirik : SMASH – Selalu Bersama Lyrics

Baca Lagi

VIDEO EKSKLUSIF – SM*SH Untuk Pembaca Mohdzaid.com

dalam Album Lirik Video oleh

VIDEO EKSKLUSIF – SM*SH Untuk Pembaca Mohdzaid.com. Nantikan cerita lanjut tentang SMASH ye.. aku akan update secepat mungkin 🙂 apa-apa pun SMASH memang sporting giler dan happening habis.. dan yang bestnya diorang ni hensem-hensem.. bak kata Rangga SMASH “Jambu-Jambu” haha..

Baca Lagi

Album “Anuar Zain” Menggamit Perasaan

dalam Review Album (Malaysia) oleh

  Lama rasanya aku tak buat review album kat blog ni kan?.. tapi kali ni aku teringin benar nak buat review album terbaru Anuar Zain ni.. sebab bagi aku lagu-lagu dalam album ni memang terbaik dan melodi yang disampaikan sangat berkualiti. Anuar Zain seperti yang kita tahu seorang penyanyi lelaki yang memiliki vokal yang sangat…

Baca Lagi

‘PENERANG HATI’ 6IXTH SENSE – SAUJANA

dalam Review Album (Malaysia) oleh

Menarik dunia industri musik tanahair sekarang ni diceriakan lagi dengan lagu-lagu bercorak keimanan dan ketakwaan di bulan Ramadhan. Terbaharu seperti yang kita dengar dicorong-corong radio sekarang tengah hangat dengan lagu Penerang Hati yang didendangkan oleh kumpulan nasyid Saujana dan 6ixth Sense. Jom kita baca artikel yang ditulis oleh Juan Danza tentang perjalanan lagu Penerang Hati…

Baca Lagi

Kembali Ke Atas