Category Archives: Album Lirik Video

[MTV] Infiniti Cinta – Zizan Razak Feat Kaka

Bermula kutemu gadis berkaca mata Comel anggun ayu cantik paras rupa jelita Tinggi 5 3 laksana primadona Terigau mimpi sini juga khayalnya ke sana Pernahkah terdengar tiada dara yang renggang Itu kisah ku dulu reputasi lamaku dulu Seribu memurai usah … Continue reading

Posted in Review Album (Malaysia) | Tagged , , , | Add A Comment

Rembau Most Wanted – W.A.R.I.S

Rasa macam dengar lagu orang putih pulak bila dongar lagu W.A.R.I.S Rembau Most Wanted ni.. haha.. terbaiklah anak melayu anak Malaysia or anak negori buek lagu macam ni.. memang tha best gilar lah.. kalau belum dengar meh layan yooo~ ..

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , | Add A Comment

Dua Versi Lagu Putih-Putih Melati Yang Super Awesome

Serius aku suka sangat lagu Putih-Putih Melati dari kumpulan ST12 ni lebih-lebih lagi sekarang ni kumpulan tu dah ada vokalis baru namanya Ridho Tuah. Sebenarnya aku tak tau kenapa dia pakai vokalis baru dan bila aku search kat internet ada … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

Dulu Menyampah Sekarang Suka

Actually bukan pekara besar pun.. cuma aku nak cakap dulu aku kemain menyampah dengan lagu Shae Sayang tu.. tak tau kenapa mungkin sebab aku belum pernah tengok muka penyanyi tu kot dan kali pertama aku dengar lagu ni masa kat … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , , , , , , | Add A Comment

Aku kan pergi Pergi ku tak akan kembali

Meremang jap bulu roma aku bila baca dan dengar sepatah-sepatah lirik dalam lagu Teman Pengganti dari Malique feat Black ni. Memang penuh dengan makna tersirat dan tersurat. Tak sangka aku Malaysia memang banyak lagu-lagu yang bagus dan penuh dengan seni … Continue reading

Posted in Album Lirik Video, Review Album (Malaysia) | Tagged , , , , , , , , , , | 14 Comments

Harris Alif – Kisah Yang Terindah

  Sekali sekala jadi wartawan jemputan untuk blog ChillOut.MY ni seronok juga kan.. bukan senang tau nak jadi wartawan ni atau lebih dikenali sebagai wartawan blogger. Kenapa aku cakap wartawan blogger? sebab wartawan blogger ni tak dapat bayaran pun saja … Continue reading

Posted in Review Album (Malaysia) | Tagged , , , , , , , , | 4 Comments

SMASH – I Heart You (Live Showcase @ Sg. Wang Plaza)

Video ini ditujukan khas buat semua peminat SMASH di Malaysia dan Indonesia. Dirakam semasa kehadiran SMASH membuat lawatan dan Showcase di Sg.Wang Plaza Kuala Lumpur Malaysia. Semoga terhibur ye.. SMASH – I Heart You Lyrics

Posted in Review Album (Luar Negara) | Tagged , , , , , , , , , | 2 Comments

SMASH – Ada Cinta (Live Showcase @ Sg. Wang Plaza)

Video ini ditujukan khas buat semua peminat SMASH di Malaysia dan Indonesia. Dirakam semasa kehadiran SMASH membuat lawatan dan Showcase di Sg.Wang Plaza Kuala Lumpur Malaysia. Semoga terhibur ye.. SMASH – Ada Cinta Lyrics

Posted in Review Album (Luar Negara) | Tagged , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

SMASH – Selalu Bersama (Live Showcase @ Sg. Wang Plaza)

Video ini ditujukan khas buat semua peminat SMASH di Malaysia dan Indonesia. Dirakam semasa kehadiran SMASH membuat lawatan dan Showcase di Sg.Wang Plaza Kuala Lumpur Malaysia. Semoga terhibur ye.. Lirik : SMASH – Selalu Bersama Lyrics

Posted in Review Album (Luar Negara) | Tagged , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

VIDEO EKSKLUSIF – SM*SH Untuk Pembaca Mohdzaid.com

VIDEO EKSKLUSIF – SM*SH Untuk Pembaca Mohdzaid.com. Nantikan cerita lanjut tentang SMASH ye.. aku akan update secepat mungkin apa-apa pun SMASH memang sporting giler dan happening habis.. dan yang bestnya diorang ni hensem-hensem.. bak kata Rangga SMASH “Jambu-Jambu” haha..

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment