Category Archives: Album Lirik Video

[MTV] Infiniti Cinta – Zizan Razak Feat Kaka

Bermula kutemu gadis berkaca mata Comel anggun ayu cantik paras rupa jelita Tinggi 5 3 laksana primadona Terigau mimpi sini juga khayalnya ke sana Pernahkah terdengar tiada dara yang renggang Itu kisah ku dulu reputasi lamaku dulu Seribu memurai usah … Continue reading

Posted in Review Album (Malaysia) | Tagged , , , | Add A Comment

Rembau Most Wanted – W.A.R.I.S

Rasa macam dengar lagu orang putih pulak bila dongar lagu W.A.R.I.S Rembau Most Wanted ni.. haha.. terbaiklah anak melayu anak Malaysia or anak negori buek lagu macam ni.. memang tha best gilar lah.. kalau belum dengar meh layan yooo~ ..

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , | Add A Comment

Dua Versi Lagu Putih-Putih Melati Yang Super Awesome

Serius aku suka sangat lagu Putih-Putih Melati dari kumpulan ST12 ni lebih-lebih lagi sekarang ni kumpulan tu dah ada vokalis baru namanya Ridho Tuah. Sebenarnya aku tak tau kenapa dia pakai vokalis baru dan bila aku search kat internet ada … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

Dulu Menyampah Sekarang Suka

Actually bukan pekara besar pun.. cuma aku nak cakap dulu aku kemain menyampah dengan lagu Shae Sayang tu.. tak tau kenapa mungkin sebab aku belum pernah tengok muka penyanyi tu kot dan kali pertama aku dengar lagu ni masa kat … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , , , , , , | Add A Comment