Author Archives: Mohd Zaid

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Kejayaan Besar Bila Bebas Hutang

  Umur semakin hari semakin tua. Tapi umur hanyalah sekadar nombor yang akan terus meningkat dari tahun ke tahun. Apa yang paling penting adalah kesejahteraan dan kesihatan yang berpanjangan dan amalkan gaya hidup yang sihat dengan aura positif setiap hari … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Apa yang terkini di Instagram?

Usasawan muda berjinak-jinak dengan dunia wangian. Siapa berminat boleh hubungi ejen Kajang #Yedkajang dan ejen Seremban 2 @epulism atau boleh terus contact HQ di @syazsuleiman. Kami bakal berkembang di belah utaraq, pandai timur dan selatan tanah air tidak lama lagi. … Continue reading

Posted in Instagram | Leave a comment

Apa yang terkini di Instagram?

Merasa makan TR yang sedap tu. Yummieeee. #MarketingTeam Psst : Ini post automatik dari Instagram tau! jom la usha dan follow instagram aku di instagr.am/za8__

Posted in Instagram | Leave a comment

Apa yang terkini di Instagram?

Buat muka gedik sikit apa de hal. Jangan tahu nak komplain je awak tu macam la lawo sangat. #akuyangpostkauyangpanas Psst : Ini post automatik dari Instagram tau! jom la usha dan follow instagram aku di instagr.am/za8__

Posted in Instagram | Leave a comment

Apa yang terkini di Instagram?

#Repost @akademifantasia with @repostapp・・・Jom tengok sambungan dari sesi ujibakat #AF2016 Yed Kajang. Usaha penting katanya untuk sertai ujibakat #AF2016 ni! Korang yang mana ada keazaman macam Yed Kajang ni datang la sertai ujibakat #AF2016 pada 15, 16, dan 17 Julai … Continue reading

Posted in Instagram | Leave a comment

Apa yang terkini di Instagram?

#Repost @akademifantasia with @repostapp・・・Selepas Abang Ketak ujibakat #AF2016 haritu, ni datang pulak Yed Kajang! Suara mantap katanya dan ada ciri-ciri yang di cari para juri. Betul ke? Korang yang mana nak datang ujibakat #AF2016 buat persediaan betul-betul ok! Untuk info … Continue reading

Posted in Instagram | Leave a comment