Author Archives: Mohd Zaid

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Apa yang terkini di Instagram?

Assalamualaikum Cinta hati.. Terkasima abang bila jumpe kenid tadi. Abang suka sangat kat dia.. Haha.. Semua yang ada ada dalam diri mu membuat aku ku aku jatuh cinta.. @aydajebat apa 11 syarat yg u nak bagi tau i tadi tu? … Continue reading

Posted in Instagram | Leave a comment

Apa yang terkini di Instagram?

Hari ni berkesempatan jumpa @irwansyah_15 tadi. Kagum dengan pencinta wanita yang kini dah ke pencinta Ilahi. Insya Allah ada rezeli aku pun akan ikut jejak langkah menuju ke arah kebaikkan. Doa-doakan semoga istiqamah. Amin. Psst : Ini post automatik dari … Continue reading

Posted in Instagram | Leave a comment

Apa yang terkini di Instagram?

Dah besar anak buah aku ni. Jadi anak yang baik ye kakak. Jangan nakal-nakal tau. Psst : Ini post automatik dari Instagram tau! jom la usha dan follow instagram aku di instagr.am/za8__

Posted in Instagram | Leave a comment

Apa yang terkini di Instagram?

Pertama kali jumpa Wak Doyok! perrhhh serius kacak beb dia ni, bukan apa dia sah-sah la ramai peminat disebabkan style dia yang hipster tu.

Posted in Instagram | Leave a comment

Apa yang terkini di Instagram?

Terserempak dengan YB @khairykj kat Bazaar Ramadan Bangsar. Tinggi pulak dia.. Tapi sempoi orangnya.

Posted in Instagram | Leave a comment

Puas Dan Buas Apabila Memandu Dengan Shell V-Power Racing

Pemanduan yang selesa semestinya apabila prestasi kenderaan berada dalam keadaan tip-top barulah nak memandu pun rasa yakin dan selamat.┬áBila memandu dalam kawasan bandar,mahupun memandu jarak jauh, memang banyak cabarannya terutama bila waktu puncak ramai pengguna jalanraya keluar pada waktu itu. … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , | Leave a comment