Author Archives: Mohd Zaid

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

#SetahunMH370

#SetahunMH370 sudah berlalu, di manakah MH370? seribu satu pertanyaan masih belum terungkai. Hanya Allah SWT sahaja yang maha mengetahui. Marilah kita sama-sama mendoakan kesemua penumpang dan anak kapal MH 370 walau di mana saja mereka berada.

Posted in Negara | Tagged , , , , | 1 Comment

Suamiku Encik Sotong Episod Akhir

Pejam celik dah 20 minggu episod #SuamikuEncikSotong ni kan, aku ni nak kata penggemar drama melayu tu tak la sangat tapi bagi aku cerita encik sotong ni memang sempoi dan rasa releks je bila layan. Lebih-lebih lagi ada Amyra Rosli … Continue reading

Posted in Diriku, Instagram | Tagged , , , , | 1 Comment

Jom Kurus 9 KG

Asik-asik bila menulis blog aku mesti nak cakap “ahhh lamanya tak update blog”, “dah bersawang blog aku ni..”, “alamak bz la tak dapat update blog” haha tu semua sebenarnya ayat¬†cliche yang selalu blogger ungkapkan bila dah lama tak mengemaskini blog … Continue reading

Posted in Diriku, Instagram | Tagged , , , , , , , , , , | Add A Comment

Mimbar Akhir Pencetus Ummah

Siapa agaknya empat calon finalis #Pencetusummah yang bakal dinobatkan juara musim kedua ni? Pastinya dah nak masuk 7 minggu rancangan ni bersiaran dan macam-macam tazkirah kita dah dengar. Nampaknya peseta kali ini bukan calang-calang semuanya hebat belaka. PU Azman, PU … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , , , , , | Add A Comment