Monthly Archives: November 2015

I Pilih U Sebab U POWER!

Tak kenal maka tak cinta, aku ni memang susah kalau korang nak suruh tukar pakai line telephone lain. Sebab aku ni jenis yang setia kalau dah pakai satu tu sampai la sudah itu je yang aku pakai. Tapi sejak pakai … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Apa Yang Korang Perlu Tahu Sebelum Melancong Ke Jepun

Semua orang nak pergi melancong ke Jepun ye la boleh tengok 4 musim kat sana. Tepuk dada tanya selera pilih la tarikh yang sesuai untuk korang ke sana. Apa yang korang perlu tahu orang-orang Jepun ni sebenarnya baik-baik belaka dan … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , | Leave a comment