Monthly Archives: October 2015

Cara Mudah Dapatkan iPhone 6s Dan iPhone 6s Plus Dengan Flexi U MicroCredit

Nak pakai iPhone 6s tapi aku tak mampu lagi. Mengidam nak pakai tu dah lama, dah usha macam-macam smartphone tapi iPhone 6s juga yang terpahat di hati. Nak tak nak, aku kena cari gak jalan supaya aku dapat memilikinya satu … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , | 483 Comments

Jejak Stormtroopers

#Stormtroopers were the elite soldiers of the Galactic Empire. Sebelah tu nak panggil apa pulak? #StarWars #Iphone6. Huhu demam Star Wars bermula balik. Memang layan petang semalam dapat bergambar dengan Stormtroopers. Untungnya office aku ni dalam lif pun diorang letak sticker … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , | 5 Comments