Hero P70 Buat Semua Orang Senang Hati!

Geram sangat bila nak pakai internet kat smartphone tapi quota dah habis. Serius 4GB setiap bulan memang tak cukup untuk aku pakai kerja dan untuk diri sendiri. Bekerja dalam sektor digital marketing social media ni memang kena pakai internet bandwidth yang banyak. Nak mengharapkan wifi kat tempat kerja dan rumah boleh la sikit-sikit tapi bila kat luar macam mana? tak pasal-pasal kena cari cafe dan wifi percuma pulak? pakai smartphone canggih tapi internet ciput!

Setiap bulan aku terpaksa topup internet paling sikit 2GB untuk 7 hari dengan kadar RM20 walaupun aku pakai postpaid RM88 dengan internet 4GB. Jadi sebulan kos untuk telefon dan internet je dalam RM120-RM140++. Memang mahal pulak rasanya!

Memang tak puas hati!! kengkawan pun dah mengeluh tak kan lah internet dan kadar panggilan kat Malaysia ni terlalu mahal! eHH!! siapa cakap!! huhu.. sebenarnya ada yang lagi murah tau!! aku sendiri nak bertukar kat plan hebat ni. Setelah kajian yang aku buat aku dapati plan Hero Postpaid P70 dari UMobile ni memang terbaik dan termurah. Tak caya? ok meh aku bongkarkan sikit!!

Screen Shot 2015-09-18 at 7.46.31 PM

Memperkenalkan Pascabayar Hero P70 baharu, satu-satunya pelan yang memberikan anda panggilan tanpa had kepada semua rangkaian dan 7GB Internet kelajuan tinggi dan nikmati panggilan dan melayari Internet tanpa perlu bimbang!

Fuhh!! macam tak percaya je U Mobile bagi sampai 7GB internet dan unlimited call ni dengan harga RM70/bulan. Gila tak gempak!! memang berbeza dengan pekej internet yang aku pakai sekarang ni. Panggilan pula tanpa had ke semua rangkaian? Fuyoooo!!!! bolehlah call awek-awek aku selalu.. huhu.. Konfirm aku nak MNP nombor lama aku ke U Mobile terus. Liputan internetnya pun dah meluas, lagi-lagi kat area KL dan Selangor pergi ceruk mana pun line sentiasa 4G LTE.

Actually kan aku sekarang ni sebenarnya tengah happy sangat. Sambil menaip sambil menari-nari menyanyi lagu riang ria sebab aku tak sabar nak pergi U Mobile berdekatan untuk dapatkan Pascabayar Hero P70 ni..

Sebelum tu korang tengok perbezaan antara telco-telco lain dan U Mobile ni.

screencapture-www-u-com-my-postpaidplans-1442577031945

Lagi special bila pekej ni dilengkapi Perantauan Internet Percuma 50MB setiap hari, maknanya kalau kat perantauan setakat nak whatsaap, wechat, snapchat tu memang tak ada masalahlah!

Screen Shot 2015-09-18 at 8.09.48 PM

Kalau korang yang jenis tak banyak pakai internet tu boleh la share dengan awek korang gak sebab dalam pekej ni dilengkapi gak pengkosian 2 SIM kad di mana supplementary member line cuma kena bayaran RM10/bulan je

Serius la korang… aku nak pegi cari U Mobile sekarang gak nak langgan pekej Hero Postpaid P70 ni. Korang bila lagi? jom la bertukar sekarang juga!

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Sponsored Post and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Hero P70 Buat Semua Orang Senang Hati!

  1. Mohd Zaid says:

    memang terbaik pakej ni korang kena pakai

  2. Shirleen says:

    You must keep away from all types of traps like missiles or electric fences going up or down with
    a jetpack.

  3. To be able to begin producing the cash, the players have to first download the
    Pixel Gun 3D coin crack software program.

  4. By making a use of our Swamp Atack hack Hack you’re going to get
    unlimited Coins on Swamp Attack hack Hack annd Potions on Swamp
    Attack hack Hack!

  5. This game is offered on Android and iOS (iPhone 5 and
    above, iPod Touch 5th generation and above and iPad 3 and above).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *