Monthly Archives: September 2015

Hero P70 Buat Semua Orang Senang Hati!

Geram sangat bila nak pakai internet kat smartphone¬†tapi quota dah habis. Serius 4GB setiap bulan memang tak cukup untuk aku pakai kerja dan untuk diri sendiri. Bekerja dalam sektor digital marketing social media ni memang kena pakai internet bandwidth yang … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | 6 Comments

Pak Pandir Yo! Terbaik Yo!

Sapa yang tak pernah dengar cerita rakyat angkat tangan? Dulu masa kecik-kecik ingat lagi, kat perpustakaan banyak buku cerita yang mengandungi kisah rakyat ni. Yang masih Zaid ingat, Bawang Putih Bawang Merah, Kisah Si Pengembala Kambing, Sang Kelembai dan Kisah … Continue reading

Posted in OMG | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments